« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
KAJ GOD!

Rajko Ostojić i službeno kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba

Bernardić je morao odstupiti iako ga je predložila GO SDP-a Zagreb i iako lokalne organizacije navodno imaju autonomiju odabira kandidata

Rajko Ostojić za gradonačelnika? Hmmm, teško ...
Rajko Ostojić za gradonačelnika? Hmmm, teško ... (Arhiva)
Više o

Rajko Ostojić

,

gradonačelnik

Rajko Ostojić SDP-ov je kandidat za gradonačelnika Zagreba, jednoglasno je večeras odlučio Gradski odbor stranke, prihvativši odluku Predsjedništva SDP-a, koje je prošloga tjedna zagrebačkoj organizaciji sugeriralo da umjesto Davora Bernardića kandidat bude Ostojić.

Nakon dvosatne sjednice Gradski odbor je na prijedlog svoga predsjednika Bernardića prihvatio odluku stranačkog vrha, pa će u utrku za gradonačelnika glavnoga grada na lokalnim izborima u svibnju iduće godine ući Ostojić, aktualni ministar zdravlja.

Zagreb posljednjih godina stagnira i to ćemo promijeniti u svibnju iduće godine, poručio je večeras Rajko Ostojić nakon što ga je Gradski odbor SDP-a potvrdio kao kandidata za zagrebačkog gradonačelnika na lokalnim izborima iduće godine.

"Zagreb posljednjih godina stagnira, Zagreb nazaduje, 41.000 nezaposlenih je u Gradu Zagrebu. To su činjenice i to treba promijeniti", izjavio je Ostojić novinarima ispred SDP-ove središnjice.

Zahvalio je svim članicama i članovima Gradskog odbora na ukazanom povjerenju, odnosno prilici da se pridruži timu koji će, uvjeren je, nizom projekata i programa koje su u SDP-u počeli raditi još prije dvije godine, poboljšati kvalitetu života u glavnom gradu.

"To je Strategija razvoja Grada Zagreba do 2020. godine s nizom akcijskih planova kako poboljšati kvalitetu života Zagrepčanki i Zagrepčana. To je ključ svega - kvaliteta života, a to znači stan, posao, putovanje, kultura, sport", istaknuo je.

"Posljednjih godina Zagreb nazaduje, Zagreb stagnira i to naprosto moramo promijeniti i to ćemo promijeniti u svibnju iduće godine", zaključio je Ostojić.

29.12.2012. 03:37:00
Novi komentar
nužno
nužno