« Kultura
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
DOĐITE

Radionica stripa u KNAPu

Polaznicima nije potrebno iskustvo već se svakome pojedinačno pomaže s novim idejama, informacijama i praktičnim savjetima tijekom procesa

Pošaljite klince na radionice!
Pošaljite klince na radionice! (Wikipedia)
Više o

KNAP

,

radionica stripa

Dođite u petak 20.4.2018. s početkom u 18.30 na radionicu stripa.

Kroz radionicu stvaramo strip od njegovog početka do samog kraja što uključuje odabir ili pisanje priče, kadriranje i izradu nacrta i skica u olovci, zatim crtanje table stripa uz dodavanje unaprijed dogovorenog teksta. Izrada stripa nije uvjetovana na samo jednu osobu - ukoliko neki od polaznika to žele, mogu zajednički raditi jedan strip u grupi.

Jedna osoba može crtati, druga bojati, a treća pisati tekst i smišljati priču ili likove. Polaznicima nije potrebno iskustvo već se svakome pojedinačno pomaže s novim idejama, informacijama i praktičnim savjetima tijekom procesa kako nailazi na prepreke prilikom razrade svoje ideje.

Radionicu vodi magistra edukacije likovne umjetnosti Andrijana Šunić, koja ima iskustva u nastavi Likovne kulture i Likovne umjetnosti u više osnovnih i srednjih škola u Zagrebu. Trenutno vodi likovne radionice za djecu i odrasle.

Za sve informacije javite se na telefon 2303122 ili na mail centar@knap.hr

16.04.2018. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno