« Kultura
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
CEKATE

Radionica dramskog pisanja "Dramitelji"

Radionica će trajati 2 mjeseca, a bavit će se raznim temama poput struktura dramskog teksta, nastajanje lika, potraga za inspiracijom, kreiranje dramskog sukoba i razrada ideja

Napišite vlastiti dramski tekst
Napišite vlastiti dramski tekst (Cekate)
Više o

radionice

,

Kristina Kegljen

,

Dramitelji

Centar za kulturu Trešnjevka u srijedu, 15. svibnja 2019. započinje radionice dramskog pisanja "Dramitelji" koju vodi dramaturginja Kristina Kegljen.

Radionica će trajati 2 mjeseca, a bavit će se raznim temama poput struktura dramskog teksta, nastajanje lika, potraga za inspiracijom, kreiranje dramskog sukoba i razrada ideja.

Cilj radionice je napisati vlastiti dramski tekst u trajanju od 10 do 15 minuta. Prijave su u tijeku!

O radionici:

Vidite sebe u budućnosti: penjete se na neku od svjetskih pozornica, organizatori vam uručuju buket i statuu, vaša drama proglašena je najboljom u svijetu... A onda se strmoglavite na zemlju. Jer nemate pojma kako napisati dramski tekst. Ne znate ni otkud početi.

CeKaTe ima rješenje za ovu boljku: Radionica dramskog pisanja „Dramitelji". Uz profesionalnu pomoć dramaturginje kroz dvomjesečni proces rada na vlastitim tekstovima naučit ćete puno toga o dramskoj strukturi, nastajanju likova, kreiranju dramskih sukoba i razradi ideja.

Istjerajmo tu dramu iz vas!

Trajanje: 16 sati u trajanju od 2 mjeseca

Teme: struktura dramskog teksta, potraga za inspiracijom, nastajanje lika, kreiranje dramskog sukoba, razrada ideja - uz tjedne praktične zadatke

Cilj: napisati vlastiti dramski tekst u trajanju 10-15 minuta

Cijena: 450kn/mjesečno

Termin: Srijeda, od 18.30 do 20.30 sati u Centru za kulturu Trešnjevka

Prijave: tnt@cekate.hr

Početak radionice: 15.5.2019.

18.04.2019. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno