« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
ONE-O-ONE

Radio 101 izabrao novu upravu

Novoizabrani Drago Perić i Igor Tomljanović najavljuju hrabriju, bezobrazniju, duhovitiju, zabavniju i bržu Stojedinicu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nina Đurđević/Cropix)
Više o

Radio 101

,

Stojedinica

,

Drago Perić

,

Igor Tomljanović

Radio 101 od večeras ima novu upravu u koju su na skupštini većinom glasova vlasnika izabrani Drago Perić i Igor Tomljanović, objavio je Radio 101 u svojoj "Kronici dana".

Nova uprava, kako je rekao Drago Perić, "nastavit će dobru tradiciju Radija 101 koji će ostati jedan od rijetkih nezavisnih i autentičnih medija u državi".

Perić je uvjeren kako popularna 'Stojedinica' može uskoro "dočekati razvojnu fazu". "Mislimo da možemo pratiti nove trendove i da će Radio 101 i kao radio i kao radijski medij doživjeti osvježenje forme, a očekujemo i neke akcije koje više neće biti samo na razini radiofonije", rekao je Perić. Dodao je da se Radio 101 želi proširiti na novi web i otvoriti još neke druge prostore djelatnosti.

Uvjeren je i da će 'Stojedinica' uskoro biti jedan od najcjenjenijih medija u Zagrebu, a i šire kao što je to, istaknuo je Perić, Radio 101 zapravo tradicionalno i bio nekad s više, a nekad s nešto manje uspjeha, ali ipak kao jedan od najstabilnijih medijskih brandova u Hrvatskoj.

Po riječima Igora Tomljanovića, slušatelji imaju pravo očekivati da će se učiniti sve da se ponovno pronađu one najbolje tradicije Radija 101 i iz njega "izvuče" ono najbolje.

Odnosno, dodao je, slušatelji imaju pravo očekivati da "ponovno postanemo hrabriji, bezobrazniji, duhovitiji, zabavniji, brži, veseliji i da se uz nas bolje zabavljaju no što su se zabavljali u zadnje vrijeme". (hina/metro-portal)

30.10.2009. 00:08:37
Novi komentar
nužno
nužno