« Zagreb
objavljeno prije 7 godina
POZIV

Pseći vikend u Zagrebu - edukacija i zabava za velike i male

Sve o socijalizaciji pasa, o tome kako predrasude utječu na razvoj određene pasmine, što radi udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u spašavanju pasa i lagani tulum... svi ste pozvani

Dođite na rođendan
Dođite na rođendan (Udruga Indigo)
Više o

Udruga Indigo

,

Pet shop Šapa

,

Mighty Dogs

,

pseći vikend

,

Amstaf Klub Zagreb

Koliko pas može biti dobro odgojen, zdrav i poslušan, bez obzira na to kojoj rasi pripada, Zagrepčani mogu provjeriti iz prve ruke (ili prve šape) na proslavi rođendana pet shopa Šape u Stenjevcu 06.05.2017. s početkom u 9h.

Sve o socijalizaciji pasa, o tome kako predrasude utječu na razvoj određene pasmine, što radi udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo u spašavanju pasa (s naglasom na pit bull terijere i stafordske terijere) i s kojim se predrasudama susreću u svome radu, posjetiteljima će prenijeti volonterke Udruge Indigo, a bit će u pratnji svojih četveronožnih štićenika.

Tijekom subotnje rođendanske proslave u prostoru pet shopa gosti i njihovi četveronožni prijatelji moći će uživati u poslasticama, darovima i popustima koje su osigurali brojni sponzori, partneri pet shopa, te ujedno kupiti promotivne artikle udruge kako bi podržali njezin rad.

Irena Slunjski, vlasnica pet shop Šape već dugi niz godina pomaže napuštenim životinjama, te zapravo proslavom rođendana želi pomoći onima kojima je to najpotrebnije i apsolutno podržava aktivno i odgovorno vlasništvo , što je ujedno  i glavni moto Udruge Indigo. 
U sklopu proslave rođendana, očekuju Vas posebni popusti na određene proizvode, pokloni te možete sudjelovati u humanitarnom fotkanju s vlastitim kućnim ljubimcima te na licu mjesta dobiti fotku za simboličnu donaciju od 10kn koja je namjenja nezbrinutim Indigo njuškama. Fotkanje će biti od 10-13h.

Facebook event

Osim proslave rođendana Pet shop Šape, Udruga Indigo u suradnji s kinološkim klubom Amstaf Zagreb u nedjelju 07.05.2017. organizira edukativnu smotru američkih staforda Mighty Dogs. Ovo je druga smotra staforda u Zagrebu , a svrha je edukacija o pasmini, zakonskoj regulativni, pasminskim karakteristikama te što je sve potrebno za dobar odnos vlasnika i ljubimca. Smotra se održava u Kampu Jezero Rakitje s početkom u 9h te traje do 12h nakon čega slijedi pauza za ručak te mini Workshop koju vodi trener Vedran Kapelčan, sudac smotre je Robert Stepančić.

Ako ste ponosan vlasnik američkog staforda pridružite se smotri, prijave i sve informacije  možete dobiti na mail prijave.indigo@gmail.com

Sav prihod od kotizacija Amstaf Klub Zagreb poklanja Udruzi Indigo.  Priključite se humanitarnoj smotri upoznajte pasminu, pitajte sve što Vas zanima i dobro se zabavite!

Više o eventu Mighty Dogs

Udruga Indigo postoji od 2013 godine, do sada su udomili preko 800 životinja, bave se socijalizacijom zapuštenih i zlostavljanih pasa. iz Indiga nam kažu da se trude što više educirati stare i nove vlasnike o aktivnom i odgovornom vlasništvu ljubimaca kako bi pokušali smanjiti broj napuštanja životinja. Poseban naglasak dajemo psima u tipa terijera bull, ponajviše zbog ljudskog neznanja o samoj pasmini i svemu što ide uz pasminu.

FB stranica Udruge Indigo

30.04.2017. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno