« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Prvi svjetski Quantum Dot Color monitor

Quantum Dot Color je inovativna nanotehnologija koja stvara nevjerojatno bogate boje, te pruža 30 posto više boja nego što imaju tradicionalni LED monitori

Quantum Dot Color monitori izuzetne boje
Quantum Dot Color monitori izuzetne boje (MMD)
Više o

Quantum Dot Color

,

MMD

,

Philips monitor

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philips Monitore predstavlja prvi svjetski monitor s Quantum Dot Color tehnologijom. Sa živopisnim, vjernim i najprirodnijim bojama ikad, novi 27-inčni 276E6ADSS monitor iz E-linije donosi profesionalne boje koje podržava 100 posto NTSC i 99% Adobe RGB, a sve to po prihvatljivoj cijeni za sve korisnike.

Quantum Dot Color - tehnologija koja čini razliku

Quantum Dot Color je inovativna nanotehnologija koja stvara nevjerojatno bogate boje, te pruža 30 posto više boja nego što imaju tradicionalni LED monitori. Uz to, monitor košta kao dio večine tehnologija koje ne pružaju tako vjerne boje, a koristi i 25 posto manje energije što omogućuje veliku uštedu korisnicima.

Artem Khomenko, Product Manager za Philipsove monitore EMEA u MDD-u, objasnio je što čini ovu tehnologiju tako drugačijom: "Kod tipičnih LCD ekrana, postoji propust između RGB kanala koji određuju koliko dobro monitor može prikazati raspon boja. Ovaj novi LCD monitor s Quantum Dot Color tehnologijom postiže znatno oštrije razlike kanala, pružajući tako dosljedne, jarke boje preko cijelog raspona."

Novi 27-inčni monitor je simbol predanosti MMD-a u želji da svim korisnicima pruži što bolju rezoluciju i kvalitetu slika, jer nisu samo profesionalni korisnici oni koji imaju koristi od vjerne reprodukcije boja. Široka paleta boja je idealna i za filmoljupce, fotografe amatere i dizajnere koji žele povjerenje od dosljedne i žive reprodukcije boja.

Besprijekorne performanse

Kako bi utjecao na vrhunsku kvalitetu slike, posljednji član E-Line serije koristi IPS-ADS tehnologiju koja omogućuje dodatnu jasnoću slike, Full HD rezoluciju od 1920 x 1080 piksela kao i ekstra široki kut gledanja od 178 stupnjeva. Tu je također i Philips Smart tehnologija koja nadopunjuje izvedbu boja s naglašenim kontrastom i svjetlinom: SmartImage Lite dinamično naglašava kontrast, zasićenje boja i oštrinu kako bi se prilagodila onome što je prikazano na ekranu. SmartControl Lite je brz i jednostavan način koji korisnicima omogućuje fino podešavanje svih parametara monitora. SmartContrast automatski podešava boje, kontrast i intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi omogućio što bogatije i prožimajuće iskustvo gledanja. Za veću učinkovitost, 5ms SmartResponse stavlja vrijeme odziva u „petu brzinu" za aplikacije s brzim pokretima kao što su video igrice.

Druga vrijedna značajka za kućne korisnike je MHL povezivost. Zahvaljujući ovoj značajci korisnici mogu jednostavno povezati svoje mobilne uređaje na monitor koristeći MHL priključak i tako uživati u mobilnom sadržaju na puno većem zaslonu s Full HD rezolucijom, izvrsnim zvukom integriranih zvučnika i naravno, u vjernim bojama koje omogućuje Quantum Dot Color tehnologija.

Elegancija za životni prostor

U kućnom okruženju, monitor jednako dobro izgleda i kada je isključen. Sa svojim sjajnim bijelim premazom i srebrnim postoljem, elegantni 276E6ADSS monitor odlično upotpunjuje bilo koji životni prostor. Uz to, ovaj monitor pozorno pazi na svaki detalj jer umjesto tipki koje strše, postavljene touch kontrole kako bi monitor zadržao svoje tanke linije.

Novi Philips 276E6ADSS monitor će biti dostupan u Ožujku ove godine po cijeni od:

276E6ADSS - 2.599 kuna

Više informacija o Philipsovim monitorima: http://www.philips.hr/c-m-pc/monitori

15.03.2016. 13:54:00
Novi komentar
nužno
nužno