« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
SJAJNO!

Prvi dan 4. Whisky Faira Zagreb

Sajam uz najširu ponudu whiskyja do sada (150 whiskyja raznih proizvođača i uvoznika) ove godine prvi put nudi i ekskluzivne whiskyje, a mogu se pronaći na Whisky šanku

Dobra atmosfera je zaštitni znak Whisky Faira
Dobra atmosfera je zaštitni znak Whisky Faira (Arhiva)
Više o

Whisky sajam

U zagrebačkom Plaza Event Centru 9. veljače u 15:00 počeo je 4. Whisky Fair Zagreb 2018, najveće hrvatsko okupljanje ljubitelja whiskyja. Očekuje se da će četvrto izdanje koje završava večeras u 23:00 sata okupiti više od 3000 posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije te iz drugih zemalja regije.

Sajam uz najširu ponudu whiskyja do sada (150 whiskyja raznih proizvođača i uvoznika) ove godine prvi put nudi i ekskluzivne whiskyje, a mogu se pronaći na Whisky šanku. U goste je ponovo stigao gin koji se može pronaći u Gin Corneru, a u Rum Corneru koji je novost mogu se pronaći neki od najboljih svjetskih rumova. Sajam je prvoga dana posjetio i Veleposlanik Japana u Hrvatskoj NJ.E. Keiji Takiguchi.

Danas je posljednji dan 4. izdanja sajma, a, kao i jučer, izlagači su za predstavnike medija u Press corneru pripremili nekoliko izvrsnih whiskyja, a više o njima možete pronaći u prilogu, kao i nekoliko fotografija sa sajma. Autor fotografija s Whisky Faira je Matija Kralj.

Radno vrijeme sajma je od 15:00 do 23:00 sata, a karte se mogu nabaviti na www.whiskyzagreb.com te na blagajnama na ulazu na sajam. Uz svaku kupljenu ulaznicu po cijeni od 75 kuna posjetitelj dobiva i posebnu kristalnu Glencairn whisky čašu koju koristi za uživanje u whiskyju, a na odlasku je može ponijeti kući. Posjetitelje će tijekom sajma razveseliti i to što mogu kupiti i bocu omiljenog pića po promo cijeni, a u subotu, 10. veljače, pri kraju sajma održat će se i aukcija otvorenih boca sajamskih whiskyja

Više informacija na www.whiskyzagreb.com i www.facebook.com/WhiskeyFairZagreb

10.02.2018. 15:01:00
Novi komentar
nužno
nužno