« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
WAY TO GO

Prva godišnjica rada Infopunkt.tv servisa

Preko tri milijuna posjeta garancija je kvalitete i ažurnosti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Infopunkt.tv)
Više o

infopunkt

,

video servis

U prvih godinu dana postojanja Infopunkt.tv postao je nezaobilazan medijski servis putem kojega je više od 400 registriranih medijskih korisnika preuzelo gotovo 10 000 besplatnih video materijala za objavu putem svojih medija.

Video news agencija Infopunkt.tv ovih dana obilježava prvu godinu postojanja. Medijski servis putem svoje web stranice www.infopunkt.tv u proteklih je godinu dana svim medijima u Hrvatskoj i regiji omogućavao neograničeno preuzimanje i daljnje plasiranje video snimaka najvažnijih dnevnih događanja iz područja gospodarstva, politike, sporta, kulture i dr. Riječ je o video materijalima snimljenima u profesionalnim formatima, a medijima je omogućeno preuzimanje montiranih ili „sirovih" materijala u broadcast i streaming produkcijskoj kvaliteti te njihovo daljnje plasiranje putem TV emisija ili web portala s video sadržajima.

Od sredine veljače 2009. godine, kada je Infopunkt.tv započeo s radom, do danas je www.infopunkt.tv posjetilo više od 3 milijuna posjetitelja, a više od 400 registriranih medijskih korisnika preuzelo je gotovo 10 000 video materijala.

Korisnici video servisa Infopunkt.tv su nacionalne i lokalne TV postaje, najveći i najutjecajniji Internet portali, regionalne medijske kuće, marketinške i PR agencije, političke stranke, tijela državne uprave i samouprave, neprofitne organizacije i udruge, strukovne organizacije i tvrtke.

Ovaj jedinstveni domaći medijski proizvod postao je u godinu dana postojanja nezaobilazan B2B alat. Agencija ostvaruje svakodnevnu suradnju s gotovo svim medijima u Hrvatskoj i regiji. Ono što im je korištenjem servisa Infopunkt.tv omogućeno je preuzimanje atraktivnih materijala i "vrućih vijesti" u najbržem roku, najveća tehnička, produkcijska i novinarska kvaliteta, potvrđena broadcast i streaming produkcijska kvaliteta te obrada materijala u skladu s uređivačkom politikom svake pojedine medijske kuće.

Veliko je zadovoljstvo osvrnuti se na proteklih godinu dana djelovanja i činjenicu da su u tom razdoblju usluge Infopunkt.tv-a redovito koristile sve vodeće medijske kuće u Hrvatskoj, ali i u regiji i u Europi, unatoč tome što većina njih ima vlastitu video ili televizijsku produkciju. A priznanja za profesionalan i kvalitetan rad, koja svakodnevno dobivamo od kolegica i kolega profesionalaca, ali i drugih korisnika naših usluga potvrđuju da smo pravilno ocijenili potrebe medijskog tržišta u Hrvatskoj i ponudili zanimljivu i korisnu uslugu. Naravno, tek smo počeli i očekujem da će Infopunkt.tv uskoro ponuditi i nove usluge, kako bi dodatno zadovoljili medijsku potražnju za kvalitetnim prilozima te postali poželjan partner za video produkciju u jačanju tržišnog nastupa i prisutnosti poduzetnika, ustanova i institucija.", izjavio je Goran Ivanović, glavni urednik video agencije Infopunkt.tv.

25.02.2010. 12:37:23
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Goga585
    25.02.2010. 13:13
    čestitke
Novi komentar
nužno
nužno