« Fun
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
POSAO

Prsate djevice traže se za berbu čaja

Oglas koji je na internet postavila kineska tvrtka za uzgoj i preradu čaja izazvao kontroverze

Ako ovako izgledate, možete brati čaj
Više o

velike grudi

,

djevice

,

branje čaja

Naime, oglas je postavljen pred desetak dana na jedan od najvećih kineskih sajtova za poslove, a traže se djevice koje imaju C košaricu grudnjaka, bez ožiljaka i rana po tijelu. Prema oglasu, radi se o branju Kouchun čaja.

Nakon opće uzbune i sumnje u sve moguće, od prostitucije nadalje, glasnogovornik tvrtke Gushi Xijiuhua Mountain Scenic Area pojasnio je da su im takve djevojke potrebne za nastup na Xijiuhua Tea Bamboo Cultural festivalu kako bi uprizorile legendu.

Prema predaji, kada se listići čaja koji beru djevojke tih karakteristika bace u vrelu vodu, iz magle izađe devet šumskih vila koje čaju daju magične moći, poput potpunog osvježavanja duha i tijela i neke iscjeliteljske sposobnosti. Tvrtka je odlučila napraviti upravo takav show na festivalu, pa im stoga trebaju djevojke koje bi ličile vilama.

Uz to što moraju biti besprijekorne, djevojke se trebaju redovno prati, jer branje listića čaja radi se usnama, nakon čega se otrgnuti listić ispušta u košaricu koju djevojka drži među grudima. Jest da je ovakvo objašnjenje glasnogovornika prilično logično, no kad se zna da je takav običaj branja čaja bio zapisan u povijesnim knjigama kao kuriozitet, a ne praksa, ipak ostaje činjenica da je PR odrađen savršeno i da će festival čaja sigurno imati izuzetnu posjetu, barem muškog dijela populacije.

Usput, plaća za ovaj posao je 500 juana dnevno, što prevedeno u neke novce koje razumijemo 385 kuna po službenom tečaju.

24.04.2011. 19:18:00
Novi komentar
nužno
nužno