« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
UPS!

Proročanstva vidovnjaka za 2014. godinu

Kao i svake godine, odabrali smo neka važnija predviđanja poznatih vidovnjaka koja govore o zbivanjima u svijetu

Što nas čeka u 2014.
Što nas čeka u 2014. (Arhiva)
Više o

požari

,

izvanzemaljci

,

poplave

,

prirodne katastrofe

,

Nibiru

,

Planet X

,

papa Franjo

,

predviđanja 2014-

,

proročanstva 2014.

,

vidovnjaci 2014.

,

zemljotresi

,

Craig Hamilton - Parker

,

Betsey Lewis

,

astrološka predviđanja 2014.

Craig Hamilton - Parker prošle je godine imao polovičan uspjeh sa svojim predviđanjima, no kako je ranijih godina imao znatno bolje rezultate, i ove ćemo godine prenijeti što je predvidio za 2014.

Uz Craiga smo odabrali i malo mračniju Betsey Lewis, pa ćemo putem i usporediti njihova viđenja o nekim ljudima i događanjima.

Craig tvrdi da će se ove godine Dalaj Lama ozbiljno razboljeti i najaviti da će njegova nova inkarnacija biti rođena na Zapadu, dok će papa Franjo pokrenuti novu inicijativu za pomoć mentalno bolesnima.

No, Betsey nije oduševljena Franjom ponavljajući stalno da se radi o jezuitu koji je vezan za broj 13 i da ga treba zvati trinaestim papom. Uz to, boji se da papa nije ni izbliza tako fin i dobar kako se čini i predviđa da će ove godine napraviti nešto što će iz temelja uzdrmati kršćanstvo, pitajući se pritom nije li postavljen za papu od strane mračnih sila. 

Oboje se slažu da će doći do velikog broja misterioznih pojava na Zemlji, pa tako Craig predviđa otkrivanje čudnovatog svijetlećeg planktona kojeg znanstvenici neće moći objasniti, a trebao bi biti posljedica nekog neobičnog svemirskog incidenta.

Betsey, s druge strane, tvrdi da će se Planet X ili Nibiru vidjeti sve jače pri zalascima Sunca i da će NASA biti prisiljena otkriti pravu istinu o smeđem patuljku koji se kreće Sunčevim sustavom.

Craig tvrdi da će na Grenlandu biti pronađeni ostaci neke pradavne nepoznate civilizacije, dok Betsey tvrdi isto za područje Biminija, Yucatana i u moru ispred Egipta. 

nastavi čitati dolje

Potpuno se slažu u proročanstvima o sve većem broju masovnih ubojstava u Americi od strane mentalno poremećenih ljudi ili mladih željnih slave, s tim da Craig jednu takvu veliku katastrofu smješta u Kansas City, a još jedan pokušaj koji će biti spriječen u londonsku podzemnu željeznicu.

Broj prirodnih katastrofa trebao bi se znatno umnožiti, a Craig posebno izdvaja poplave u New Orleansu i stravične požare u Australiji i Mexico Cityju čija bi predgrađa trebala potpuno nestati u vatrenoj stihiji.

Uz sve navedeno, Betsey navodi da će se nad jednim velikim američkim gradom dogoditi masovno viđenje NLO-a koje će potrajati danima, tako da američka vlada više neće imati mogućnosti skrivati svoja saznanja o izvanzemaljcima i bit će prisiljena otkriti neke dijelove suradnje koja traje već desetljećima s bićima s drugih planeta.

Craig završava svoja predviđanja s velikim neredima na Svjetskom prvenstvu u nogometu u Brazilu gdje će neke utakmice biti prekidane zbog prosvjednika.

Betsey, s druge strane, stalno poziva na oprez jer će se nadzor nad komunikacijama od strane tajnih službi još pojačati, a ljudska prava ugrožavati, što će širom svijeta dovesti do velikih prosvjeda u kojima bi mogle padati i vlade.

Sve u svemu, uz ovo ludo vrijeme koje spominju i jedan i drugi, očito je da nas očekuje još jedna u nizu potpuno sumanutih godina. 

Pročitajte i veliki Godišnji horoskop za 2014. za sve znakove zodijaka.

Ovakve vijesti možete pratiti na našoj Facebook fan stranici Iza ogledala.

03.01.2014. 16:31:00
Novi komentar
nužno
nužno