« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
DOĐITE!

Promocija laptopa ASUS GX700

Isprobajte ASUS GX700, prvi laptop na svijetu s vodenim hlađenjem i zabavite se uz znanstvene eksperimente u ASUS shopu

ASUS GX700 - prvi laptop s vodenim hlađenjem
ASUS GX700 - prvi laptop s vodenim hlađenjem (ASUS)
Više o

laptop

,

promocija

,

ASUS GX700

,

vodeno hlađenje

Da promocija može biti vrlo zabavna i za stare i za mlade dokaz je promocija laptopa ASUS GX700, prvog laptopa na svijetu s vodenim hlađenjem. Pored toga što mogu vidjeti i isprobati GX700, posjetitelji mogu uživati u pokusima koji na jednostavan i zabavan način objašnjavaju znanstvene principe koji su korišteni u izradi ovog moćnog uređaja.

Promocija traje do kraja ovog tjedna (od 25.do 28. veljače), od 12 do 20 sati u Arena Centru u Zagrebu, ulaz Slavonija. Posjetitelji tijekom sva četiri dana mogu ne samo vidjeti, nego i sudjelovati u izvođenju eksperimenata, uz pomoć "Ludog znanstvenika" i njegovih asistenata. Središnji događaj će biti u subotu 27. veljače u 17h, kada će poznati Youtuber Marko Kofs održati prezentaciju o GX700 laptopu i načinu na koji funkcionira vodeno hlađenje, koje omogućuje da ovaj laptop ima performanse u rangu najbržih desktop računala.

ASUS ROG GX700 - desktop performanse u tijelu laptopa

Pored vodenog hlađenja, GX700 ima još nekoliko nevjerojatnih osobina. Prije svega, u njemu se nalazi NVIDIA GTX980, desktop grafička karta, pa su grafičke performanse neusporedivo bolje od drugih laptopa na našem tržištu. Pokreće ga procesor Intel Core I7-6820HK, koji je tvornički otključan i moguće ga je overclockirati, što je ASUS iskoristio na najbolji mogući način. Ne samo da je moguće overclockirati procesor, nego je uz pomoć priloženog softvera moguće lako podići radne taktove i grafičke kartice i memorije. Rezultat je laptop koji svojim performansama obara s nogu, pa će zadovoljiti potrebe ne samo najzahtjevnijih ljubitelja igara, nego i profesionalaca koji se bave obradom videa i zvuka ili izradom kompleksnih 3D scena.

ASUS GX700 će se u prodaji u Hrvatskoj naći tijekom ožujka. Više o ovom fantastičnom laptopu možete naći na sljedećem linku https://www.asus.com/Notebooks/ROG-GX700VO/

22.02.2016. 11:57:00
Novi komentar
nužno
nužno