« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
OPREZ

Prometne nesreće otežavaju promet na A3

Prometne se gužve stvaraju na 117. kilometru A3 između Kutine i Novske, dok je slična situacija na 9. kilometru zagrebačke obilaznice između Svete Nedelje i Jankomira

Fotografija vijesti
Više o

prometne nesreće

,

HAK

,

stanje na cestama

Prometna nesreća koja se dogodila između čvorova Kutina i Novska na 117. kilometru autoceste A3 u smjeru istoka otežava promet, zbog čega HAK moli vozače na oprez i strpljenje.

Vrlo je slična situacija i na 9. kilometru zagrebačke obilaznice u smjeru Bregane, između čvorova Jankomir i Sveta Nedelja.

Zbog odrona zemlje zatvoren je izlaz Oštrovica u smjeru Rijeke na autocesti A6 koji vodi prema Krku i Crikvenici. Vozi se obilazno preko čvorova Delnice ili Vrata.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Na graničnim je prijelazima Bregana i Trnovec pojačan promet teretnih vozila, gdje se čeka i do sat vremena. Zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila.

27.06.2012. 20:41:24
Novi komentar
nužno
nužno