« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
UPITNA FARMA

Prometna nesreća miss Grdić

Bivša miss Hrvatske jučer se sudarila s motoristom; ozlijeđena prolaznica

Prometna nesreća miss Grdić
Prometna nesreća miss Grdić (Nina Đurđević/CROPIX)
Više o

Farma

,

aleksandra grdić

Čini se da bivša miss Hrvatske ipak neće osjetiti čari života na ‘Farmi’, i to zahvaljujući prometnoj nesreći u kojoj je jučer oko 11.20 sati ozlijedila motorista i stariju gospođu koja je išla prema pješačkom prijelazu. Očevid na križanju Ksaverske ceste i Andrićeve ulice još nije gotov, pa nema službene potvrde o krivcima, no vozač motocikla ispričao je novinarima Index.hr-a kako je, u trenutku dok se približavao tramvajskoj pruzi, naletjela na njega punom brzinom i zdrobila mu stopalo.

- Išao sam s Kraljevca u smjeru grada, a Aleksandra Grdić je sjekla Ksaversku cestu. Dok sam se približavao tramvajskoj pruzi, ona je stajala, i taman kad sam ušao u raskrižje, ‘udarila‘ je po gasu - rekao je 39-godišnji Zagrepčanin koji se trenutačno nalazi u Traumatologiji. U naletu Aleksandrinog Peguota  zdrobljeno mu je stopalo i čeka operaciju, a ništa bolje nije prošla ni starija gospođa koja je u trenutku sudara pokušavala prijeći pješački prijelaz.

- Odletio sam deset metara, a Aleksandra se nije ni okrenula, samo je panično tražila ogrebotine na svom automobilu - rekao je revoltirani motociklist, piše Index.hr.

Upitna ‘Farma’Ako protiv bivše miss Hrvatske policija nakon očevida podigne prekršajnu prijavu, to bi joj moglo zasmetati u velikim planovima, točnije, sudjelovanju u reality showu ‘Farma’, gdje bi trebala biti glavna zvijezda.Aleksandra Grdić ima, naravno, svoju verziju istine: - Ja sam bila doslovno u leru, nisam ni mogla dati gas, tamo nemaš gdje ‘nabit’ po gasu. Motor je na mene naletio velikom brzinom. Prvo sam čula zvuk motora, a onda je bio prasak - naletio je na mene, prešao preko mog prednjeg kraja i pokupio bakicu.

Moj prednji dio izgleda kao da me pogodio kamion tako da nije istina da sam gledala ogrebotine na autu jer se odmah vidjelo da je šteta velika, nisam čak ni vrata mogla otvoriti. Da je pogodio pola metra dalje, mene bi prepolovio. Ja sam odmah u autu nazvala Hitnu. Pa naravno da sam se prvo brinula za ljudske živote, to bi svatko učinio na mom mjestu, a štetu na autu nisam imala ni kad gledati, jer je odmah došla policija - izjavila je Grdić. (METRO)

27.02.2008. 22:01:10
Novi komentar
nužno
nužno