« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
STANJE NA PROMETNICAMA

Promet je pojačan, no nema gužvi i zastoja

Zbog spajanja neradnih dana promet na hrvatskim cestama je srednje gusta, no nema gužvi i zastoja

Promet teče bez zastoja
Promet teče bez zastoja (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

prometna gužva

Promet je srednje gust na većini cesta, teče bez gužvi i zastoja. Povremeno je pojačan priljev vozila kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, no nema čekanja, javlja HAK.

Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sva vozila.

Zbog radova, zatvorene su dionice državne ceste D1:

- Veliko Trgovišće-Luka,

- Knin-Biskupija i

- kroz Lučko.

Na autocesti A1 dvosmjerno se vozi na dvije dionice između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica (od 229. +800 do 227. +100 km i na 235. km), a zbog radova u tunelu Konjsko (371.- 374. km) vozi se jednim trakom u smjeru Splita.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, zbog radova na mostu Krapina u zoni čvora Zaprešić, u oba smjera, zatvoreni su zaustavni i vozni trak. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba zatvoren je priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na nadvožnjaku u čvoru Krapina vozi se naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju.

Dvosmjerno se vozi autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina (59. km) te od 105 do 104. km zbog radova na mostu Kutinica.

Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, povremeno se zatvara državna cesta D422 Babindub - zračna luka Zemunik. Vozila se propuštaju po 15 minuta svakog punog sata. 

28.04.2012. 09:08:39
Novi komentar
nužno
nužno