« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
MIROVNI PLAN

Promatrači Arapske lige spremaju se za nadgledanje Sirije

Promatrači Arapske lige odlaze u Siriju kako bi procijenili poštuje li Damask arapski mirovni plan za okončanje devetomjesečnog obračuna s prosvjednicima

Fotografija vijesti
Više o

prosvjedi

,

Arapska liga

,

Sirija

,

promatrači

,

mirovni plan

Prva skupina promatrača Arapske lige u Siriju će krenuti u ponedjeljak kako bi procijenili poštuje li Damask arapski mirovni plan za okončanje devetomjesečnog obračuna s prosvjednicima, izvijestila je egipatska novinska agencija u petak, javlja Hina.

"Misija promatrača Arapske lige ovoga će ponedjeljka otputovati za Siriju pod vodstvom sudanskog generala Muhameda Ahmeda Mustafe al-Dabija", rekao je zamjenik glavnog tajnika Arapske lige Ahmed Ben Heli, prenijela je egipatska agencija MENA. U prvoj skupini će biti više od 50 ljudi a ukupno bi trebalo doći oko 150 promatrača, rekao je Ben Heli.

Najava slanja promatrača objavljena je nakon sastanka glavnog tajnika Arapske lige Nabila Elarabyja i voditelja promatračke misije na kojem su razgovarali o pojedinostima misije, izvijestila je MENA. Razgovori će biti zaključeni u subotu, kaže se u vijesti.

23.12.2011. 22:20:05
Novi komentar
nužno
nužno