« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
PROMOCIJE I NASTUPI

Program Purgeraja u prvom tjednu svibnja

Grupa Mangroove u Purgeraju promovira spot za svoj treći single "Budi svoj"!

(Purgeraj)
Više o

izlasci

,

teška industrija

,

zagreb-info

,

klub purgeraj

,

Mangroove

,

neboder u Braće Domani

,

izotretinoin

Ponedjeljak 03.05.2010. | 22h | 0kn
Teška industrija, promocija albuma

Nazovi album pravim imenom - novi album nove Teške industrije!

Nova izdavačka kuća, nova pjevačica, novi singl, nova postava, novi album... puno je novosti kod Teške industrije. Ovom prilikom dolaze u Purgeraj predstaviti vam novu Tešku industriju, s novom pjevačicom Leom Mijatović, i njihovu najnoviju pjesmu pod nazivom „Dolje južno'', koja je ujedno i najavni singl za novi album „Nazovi album pravim imenom" koji će se naći u prodaji 20. travnja 2010.

Utorak 04.05.2010. | 22h | 0kn
Mangroove, Purgeraj live / promocija spota

Grupa Mangroove, skupina istinskih zaljubljenika u glazbu promovira spot za svoj 3. single "Budi svoj"!

Što funk i Šenoa imaju zajedničko? Odgovor na ovo pitanje će vam otkriti ova peteročlana skupina koja već godinama praši odličnu autorsku glazbu prožetu jazzom, soulom i funkom, a na pozornicu Purgeraja nam dolaze promovirati spot za svoj 3. single „Budi svoj". Za sve one kojima hrvatska književnost nije jača strana, „Budi svoj" je uglazbljena verzija pjesme Augusta Šenoe koja kroz ovu neobičnu i kreativnu suradnju postaje obvezna lektira ovoga ljeta.

Koncert počinje u 22:00h, ulaz slobodan.

Srijeda 05.05.2010. | 22h | 0kn
Sick swing, blues rules

Bolesni swingeri se vraćaju kako bi nakon podulje stanke pokazali da su vremenom postali samo bolji, glasniji i rasplesaniji!

Redovita doza bolesnog swinga čeka samo vas! Redovitim gostima Purgeraja samo ime već govori puno, a za one manje upućene, treba reći da se članovi ove otkačene skupine smatraju jedi-ima Sile Swinga! Band je nastao u Zagrebu krajem 1999. godine i to s idejom da svoju ljubav prema izvedbama swinga, dixie-ja, bluesa i jazza ali i prema urnebesnom provodu podijele s publikom . U tome su i više nego uspjeli što je odavno poznata stvar publici Purgeraja. Večeras nam se vraćaju kako bi nakon podulje stanke pokazali da su vremenom postali samo bolji, glasniji i rasplesaniji. Ako u vama čuči prikriveni swinger- vrijeme je došlo da ga pustite van!

Četvrtak 06.05.2010. | 22h | 0kn/15kn iza ponoći
Tmo live: shoot me wendy, after by dj nick apaurin

Shoot me Wendy dovlače sa sobom tone dobrog raspoloženja skrivenog u njihovom skladištu mladosti!

Bend Shoot me Wendy je osnovan 2003. godine kao melodični punk rock band. Nakon nekoliko izmjena članova sadašnja postava svira od 2005., a čine ju dva ženska vokala - Mirna i Maja, Ognjen na gitari, Dražen na bas gitari i Tomislav na bubnjevima. Promjenom članova bend se stilski usmjerio prema powerpop/post punku. Shoot Me Wendy punom parom rade na svojem imidžu; dobivaju nominacije i nagrade za video uratke, nastupaju po festivalima, snimaju album sa autorskom glazbom i pri tome se jako dobro zabavljaju. Posljedice njihovog nastupa će ublažiti rezident Take me out! crew-a - Nick sa svojim Apaurinima.

Početak u 22h, ulaz 0 kn/15kn iza ponoći.

Petak 07.05.2010. | 22h | 0kn
Dj toni

Subota 08.05.2010. | 22h | 0kn
Dj's mihalj & juan

04.05.2010. 11:23:40
Novi komentar
nužno
nužno