« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
TJEDNI PROGRAM

Program kluba Purgeraj: Apsolud, Take Me Out i još puno toga

Nedavno je stiglo pojačanje Take me out! crew-a, Dj Nick Apaurin, i već je s male klupe istrčalo na veliki teren

(Purgeraj)
Više o

Purgeraj

,

zagreb-info

,

Take me out

APSOLUD + DEAD END, utorak 09.03., 22h

Apsoštrumfno? Neeeee! Apsoludno! Jakov je basist, Fran Krsto bubnjar, Marko gitarist a Grm vokal pa su i dalje u običnom životu prijatelji, a u neobičnom životu proizvode zvukove pomoću svojih instrumenata i glasova.

Kad tako proizvode zvukove, onda se zovu Apsolud, a to rade uglavnom iz hedonističkih pobuda, da bi sami sebe zabavili mješavinom rocka, funka i hip-hopa. Pretežno su iz Dalmacije, pa vole pop't, pojist i zapivat, a vole i šalu bac't i komade pipkat', a to sve rade s dalmatinskim naglaskom, osim Fran Krstoa jer je on iz Zagreba.

Fran Krsto kao mali nije znao izgovorit svoje ime pa se zvao Nan Kuto Nan, ali danas je već narastao pa zna izgovorit i svoje ime, a sigurno bi znao izgovorit i „Dođite u Purgeraj i poslušajte Apsolud jer će vas jako razveseliti a moglo bi i njih!".

 Upad: 20 kuna

ROBERT JOHNSON'S BACKBONE, srijeda 10.03., 22h

Rođeni Kalifornijac Robert Lon Johnson od kad zna za sebe pjeva, piše i sklada blues. Kao da bi netko tko nosi ime i prezime legende delta bluesa i mogao drugačije! Na prijelomu tisućljeća  Lonnie je sreću odlučio potražiti u Hrvatskoj.

I tko zna kamo bi ga put odnio, da nije pronašao srodne duše u Damiru Haliliću Halu, Mariu Žuveli i Kreši Oremušu. S njima je '08. osnovao sastav Robert Johnson's Backbone.

Produkt njihove zajedničke strasti prema delta bluesu je album, nastao u počast kralju toga podžanra- Robertu Johnsonu, nazvan  "Yonder Come the Blues" kojeg je nedavno i promovirao u Purgu. Večeras  dolazi po još!

Upad: 0 kuna

TAKE ME OUT!, četvrtak 12.03., 22h

Nedavno je stiglo pojačanje Take me out! crew-a i  već je s male klupe istrčalo na veliki teren. Dj Nick Apaurin će ovaj  TMO režirati isključivo pod svojom palicom i učiniti sve da vam na svoj način predstavi plejlistu koja uključuje:  radiohead, amy winehouse, the cure, depeche mode,  daft punk, does it offend you yeah, klaxons, mando diao, bloc party, alice in videoland, the killers, kings of leon, gorillaz, david bowie, nick cave, joy division, arctic monkeys, franz ferdinand, bat for lashes, beatsteaks, the foals, incubus, interpol, ok go, pearl jam, placebo, the kooks, the strokes, kultur shock,  kaiser chiefs, the libertines, the gossip, muse i druge.

Ulaz 0 kn/15kn iza ponoći.

DJ SANJA PANDURIĆ, petak 12.03., 22h, upad 15 kuna

DJ'S MIHALJ & JUAN, subota 13.03., 22h, 15 kuna

08.03.2010. 15:00:49
Novi komentar
nužno
nužno