« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina
VIKEND

Prognoza vremena za subotu i nedjelju

Ukratko, vikend će u kontinentalnim krajevima biti prilično mokar, uz grmljavinske pljuskove, a na obali su mogući neverini

Samo Dalmacija i Slavonija bit će pošteđeni kiše
Samo Dalmacija i Slavonija bit će pošteđeni kiše (DHMZ)
Više o

vikend

,

prognoza vremena

,

vrijeme danas

Prognoza vremena za vikend nije pretjerano obećavajuća za ljubitelje prirode, barem u kontinentalnom dijelu Hrvatske. U subotu će vrijeme na sjevernom Jadranu te u zapadnim i središnjim kopnenim krajevima biti promjenljivo oblačno, ponegdje s kišom i grmljavinom, osobito poslijepodne i navečer. U Dalmaciji, a veći dio dana i u istočnoj Slavoniji prevladavat će sunčano i vrlo toplo. U unutrašnjosti vjetar većinom slab sjeveroistočnjak, a na Jadranu slabo i umjereno, a na južnom dijelu i jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 23 do 28, a u Dalmaciji i Slavoniji između 28 i 33 °C.

Ni nedjelja neće donijeti puno olakšanja, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu bit će djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Ponegdje će biti kiše i grmljavine, u zapadnim krajevima češće u noći i ujutro, a u istočnim sredinom dana i poslijepodne. Na srednjem i južnom Jadranu pretežno sunčano uz mogućnost lokalnih neverina. Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu slabo do umjereno većinom jugo i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom od 15 do 20 °C, a na Jadranu između 19 i 24 °C. Najviša dnevna od 23 do 28 °C, u gorju malo niža.


09.06.2012. 10:03:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    dalila
    29.12.2013. 08:49
    nista
Novi komentar
nužno
nužno