« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PARTIJANJE

Produženi Halloween vikend u Sirupu

U petak je premijera Bambi Eyes programa, subota je rezervirana za Discotheque, a u ponedjeljak je Halloween party

Halloween party u Sirupu
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

program za vikend

petak, 28.10.2011.

BAMBI EYES

BAMBI EYES predstavlja:

PATRICIO, P.D. RICCO & GOGOLESKO u bastard-pop epizodi ISTOČNI GRIJEH!

Spektakularno najavljujemo da je Bambi sretan i spreman i da će u petak 28.10.2011. useliti u klubske prostorije tvornice lijeka protiv dosade!

Bambi Eyes, nova klupska noć u Zagrebu koja spaja glazbu, performans i stil, starta prvi put sa zabavom 28.10. u klubu Sirup. Bambi će čagati u rajskom vrtu, okružen jabukama, Adamom i Evom; zmijama i ostalim beštijama!
Kroz noć nas s dancefloora ne puštaju 3 zgodna mladića, omiljeni u žena. Na startu nas svojim bastard latinom zagrijava interkontinentalna veza DJ Patricio, specijalan gost nam je P.D. Ricco, jedan od osovina How Convinienta, za kraj Gogolesco...

Patricio Alejandro Agüero Marino ili za potrebe klupskog programa Bambi Eyes, DJ Patricio, Venecuelanac je s prebivalištem u Zagrebu, a njegova su velika strast scenografija, kostimografija i lutkarstvo, ples i glazba.

Ovog svestranog umjetnika šira je domaća publika imala prilike upoznati u predstavi ''Svarožić'' Krešimira Dolenčića i Zagrebačkog kazališta lutaka, za koju je 2010. dobio i nagardu ''Zlatnu Žar Pticu'' za likovno oblikovanje predstave.

Rođen je u gradiću Merida, a odrastao u Caracasu. Od malih je nogu uživao igrajući se lutkama svoje sestre Claudie, a već se u osnovnoj školi uključio u razne likovne radionice, a na jednoj je od tih radionica izradio i svoju prvu krpenu lutku. Budući da mu je djed bio krojač, od njegovih je ostataka svakodnevno izrađivao lutke, što mu je i danas jedno od glavnih obilježja umjetničkog stvaralaštva.

Posljednja godina studija pružila mu je priliku da posjeti Zagrebačko kazalište lutaka, gdje se i zaposlio kao asistent i ostao na tom položaju godinu i pol dana.
Osim lutkarstva, stekao je iskustva i u scenografiji i kostimografiji, a 28.listopada u Sirupu ćemo ga imati prilike vidjeti i u ulozi DJ-a.

fotografije radova možete pronaći na njegovom službenom blogu:
http://patricioalejandroagueromarino.blogspot.com/

Cijena ulaza na prvi BAMBI EYES je 30kn s konzumacijom uz happy hour os 23 do 01h...

subota, 29.10. 2011.

DISCOTHEQUE with JIMPSTER

Nova Discotheque sezona je krenula. Nakon što su se na otvaranju predstavili novi članove ekipe, došao je red i za prva gostovanja. A nema boljeg načina za to nego sezonu otvoriti sa vama uvjek dragom pojavmo za pultom - Jimpsterom.
Jamie Odell aka Jimpster aka Audiomontage producira, remiksira i dj-ira već gotovo 20 godina. Vlasnik je i prestižne etikete Freerange Records, koja do sada broji preko 120 izdanja, a 2007. je proglašena najboljom i britanskom etiketom. 

Uspon Jimpsterove karijere pocinje 1997. kada izdaje LP "Messages From The Hub", koja dobiva fantasticne recenzije, kao i vecina njegovih radova kasnije. Postaje izrazito popularan kao remikser, kojih je do danas skupio gotovo 100, što mu donosi i gaže u popularnim klubovima diljem svijeta.

Njegov posljednji album "Amour" koji je izašao prije tri godine na Freerange Recordsu našao se u Top 20 najboljih albuma gotovo svih rglazbenih casopisa, a svako njegovo izdanje pod budnim je okom kriticara i publike, poput izvanrednog singla "Square Up" na Ben Wattovom Buzzin Fly etiketi ili "Dangly Panther", vrhunski deep house klasik.
Jimpster je 2008. proglašen najboljim remikserom po izboru DJ Magazina i Beatporta, a do sad je odsvirao preko 100 gaža u svjetskim hramovima pleas poput londonskog Fabrica, berlinskog Watergatea, Warehousea 702 u Tokiju ili Pache na Ibizi.

Domaćini Discothequea su, kao i uvijek Pytzek, Felx i HrWoe, a cijena ulaza iznosi 50kn s konzumacijom uz happy hour od 23 do 01h.

ponedjeljak, 31.10.2011.

Halloween: Babylon's Burning! feat. Supermodels & VJ Super (Berlin)

I ove godine američka tradicija maskiranja u strašna stvorenja povod je za ples pod maskama u klubu Sirup. Već jednako tradicionalni Halloween Sirup Party ove je godine pod sloganom: Babylon's Burning!!!, a kao posebni gosti iz Berlina nastupit će audio-vizualni kolektiv SUPERMODELS & VJ SUPER pored kojih će nastupiti i Sergej, Arse Hole (Arszenik's Evil Twin) i Meniga...

Cijena ulaza je 40kn, odnosno 20kn do 01h ili za sve maskirane. Svi punkrock, anarchist, black blok, protest & co. outfiti imaju također besplatan ulaz.

SUPERMODELS (Philip Hammers & Riccardo Malberti)

Philip Hammers je solo projekt od Filippo Martelli aka Pan. Nakon što je bio aktivan kao DJ, producent i organizator partija u Italiji, konačno je u Berlinu otkrio nedostajalu kariku između spiritualnog psy-trance-a I hipnotičkog techna koji završava glazbeno putovanje kroz elektronsku glazbu.
Riccardo Malberti dolazi iz svijeta minimal electronic glazbe a pronašao se u najdubljim techno vibracijama. U projektu s Philip-om Hammers-om postigao je savršen set, kombinirajuci analogne I digitalne frekvencije kroz kompleksan i studiozan zvuk.

VJ SUPER

Dajana Martelli aka VJ Super (TekkenSoundhead Records), rođena u Splitu, multimediju je završila 2006. u Milanu, gdje se i počinje baviti vj-ingom. Od 2007. živi u Berlinu gdje vj-a u različitim underground klubovima. Također nastupa na brojnim festivalima, te techno, electro, goa-trance, dubstep i d'n'b partijima diljem Italije, Njemačke te Hrvatske. Bavi se i snimanjem, fotografijom i izradom teasera.

SUPERMODELS & VJ SUPER nastupali su na Electrosplash stage-u ovogodisnjeg izdanja Seasplash festivala, nakon kojeg su svojim boravkom i angazmanom oplemenili novopokrenuti The White Canvas/Helios klub u Starigradu na Hvaru.

 

27.10.2011. 07:50:06
Novi komentar
nužno
nužno