« Kultura
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
PARTIJANA

Pripremite se, uskoro počinje Fuliranje kod Uspinjače

Tomićeva ulica i ove će godine uoči i za vrijeme blagdana biti nezaobilazno mjesto za sve željne dobre hrane, vrhunske zabave i pozitivne atmosfere

Stiže novo Fuliranje
Stiže novo Fuliranje (Fuliranje)
Više o

Fuliranje

,

Tomićeva ulica

Već treću godinu zaredom u zagrebačkoj Tomićevoj ulici od 22. studenoga 2014. do 1. siječnja 2015. održat će se Fuliranje, jedno od najoriginalnijih blagdanskih događanja u gradu i mjesto koje obavezno posjećuju svi željni drugačijeg doživljaja zagrebačkog Adventa. Prethodna dva Fuliranja okupila su više od 400.000 posjetitelja.

Kao i ranijih godina na ovogodišnjem će se Fuliranju svojom ponudom i repertoarom predstaviti brojni zanimljivi izlagači, ugostitelji i izvođači. Uz uspješne sudionike koji su već bili prisutni na Fuliranju, poput kultnoga Rougemarina, ove godine u Tomićevu stižu i nova imena među kojima je i vrlo popularna komiška Fabrika Luke Nižetića. Ovogodišnje događanje donosi još niz atraktivnih novosti u svojoj ponudi koje će organizatori otkriti uskoro.

Fuliranje je pokrenuto 2012. godine s ciljem da se na kreativan način aktivira pomalo zaboravljena gradska lokacija. Mirnoj Tomićevoj ulici u kojoj su se zaustavljali tek rijetki prolaznici, uglavnom turisti u obilasku uspinjače, Fuliranje je udahnulo novi život, a za vrijeme Adventa ona je postala nezaobilazno mjesto za druženja, izlaske i dobar provod.

Vidimo se na Fuliranju!

07.11.2014. 19:01:00
Novi komentar
nužno
nužno