« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ULTRA POPULARNO

Pripremaju se čak tri nove verzije "Call of Duty"

CoD igara u budućnosti neće nedostajati; prva stiže još ove godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot)
Više o

video igre

,

call of duty

,

activision

,

Infinity ward

Burno je bilo posljednjih 48 sati u Activisionu i Infinity Wardu. Dva suosnivača IW-a, Vince Zampella i Jason West izbačeni su sa čelnih pozicija kompanije zbog navodnog kršenja sporazumnog ugovora (priča se o tajnom dogovaranju sa drugim izdavačima).

Infinity Ward tako će sada dobiti nove čelne ljude (vjerojatno iz redova Activisiona), a kako će to sve utjecati na kvalitetu "Call of Duty" serijala, ostaje tek za vidjeti. Unatoč ovim događanjima, Activision je jučer objavio svoje daljnje planove za jedan od najpopularnijih i najprofitabilnijih serijala u povijesti gaming industrije.

"Call of Duty 7", rađen pod palicom razvojnog tima Treyarch, stiže krajem ove godine, a u njemu bi po prvi puta trebali krenuti u sukob sa vijetnamskim komunistima i raznim drugim paravojnim grupacijama.

Nakon njega, u 2011. nas najvjerojatnije očekuju čak dvije "Call Of Duty" igre. Prvu radi novoosnovani developerski tim naziva Sledgehammer Games, a ona bi trebala biti akcijsko-avanturističkog tipa, dok bi drugu trebao raditi Infinity Ward i to najvjerojatnije po novom, pretplatničkom obliku po uzoru na Blizzardove naslove. 

Saznajte više na HCL Gaming Portalu Daljnji planovi za Call of Duty


04.03.2010. 07:31:00
Novi komentar
nužno
nužno