« Fun
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
3. u redu

Princ Harry tuži se na pilotsku obuku

Mladi pitomac kaže da mu pomaže brat koji mu kuha

(Getty Images)
Više o

princ Harry

Nestašni engleski princ Harry, treći u nasljednom nizu nasljednika britanske krune, priznao je u ponedjeljak da mu pilotska obuka teško pada, ali je rekao da mu brat, princ William, kuhanjem pomaže da se oslobodi napetosti.

Dvadesetčetverogodišnji sin princa Charlesa i princeze Diane trenutačno prolazi obuku u zračnoj bazi Shawburyju u West Midlandsu za pilota u zračnoj postrojbi kopnene vojske.

U istoj bazi britanskoga Kraljevskog zrakoplovstva (RAF) William se školuje za pilota u spasilačkim operacijama.

"Gotovo se nikada ne viđamo. A sada zajedno stanujemo, to je divno", rekao je Harry u razgovoru za nekoliko medija.

"William gotovo uvijek kuha, a ja izlazim, gledam televiziju i učim", rekao je a zatim je dodao u šali: "U RAF-u nije tako teško kao u kopnenoj vojsci".

Kako pišu glasila, William je bratu dao neke savjete prije njegova prvog leta helikopterom planiranog za nekoliko tjedana, a Harry je priznao da mu školovanje ne ide glatko.

Harry je u petak i u subotu prvi put boravio u New Yorku i prvi put putovao u inozemstvo kao predstavnik kraljevske obitelji. U subotu je na Manhattanu odigrao  humanitarnu utakmicu pola za tim Sentebale na proslavi 400. godišnjice New Yorka. Prihod je namjenjen fondu koji pomaže djeci iz Lesota.

01.06.2009. 14:34:07
Novi komentar
nužno
nužno