« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
HUMANITARNA AKCIJA UNICEFA

Prikupljeno 264.700 kuna za djecu s teškoćama u razvoju

Uz bogat zabavni program organizirana je i tradicionalna Aukcija jedinstvenih iskustava, tijekom koje su uzvanici i gosti večeri licitirali za neko od ponuđenih iskustava

Fotografija vijesti
Više o

humanitarna akcija

,

HK Medveščak

,

djeca s teškoćama u razvoju

Na sinoćnoj „Večeri dobrih djela" u Mimiari UNICEF je prikupio 264.700 kuna za pomoć djeci s teškoćama u razvoju, javlja Hina.

Iz UNICEF-a je danas priopćeno kako je na večeri, održanoj pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, uz bogat zabavni program organizirana tradicionalna Aukcija jedinstvenih iskustava, tijekom koje su uzvanici i gosti večeri licitirali za neko od ponuđenih iskustava. Prikupljenim novcem kani se izgraditi bolja društvena podrška za djecu s teškoćama u razvoju.

Ovom licitacijom ta čast pripast će onoj osobi koju odredi tvrtka DIGITEL Komunikacije, koja je donirala najviše novca za podršku ovoj UNICEF-ovoj akciji, odnosno 20.000 kuna. Licitirano iskustvo uključuje i dvije VIP ulaznice za svih sedam utakmica. Početna vrijednost iskustva i licitacije bila je 5000 kuna.

Tu čast do sada su imali istaknuti hrvatski sportaši i sportašice - tenisači Mario Ančić i Marin Čilić, gimnastičar Mario Možnik, zlatni veslački četverac, proslavljeni hrvatski vaterpolski reprezentativac Petar Muslim, vratar Dinama Ivan Kelava te brojni drugi, uz svjetsku hokejsku legendu Stevea Gatzosa.

Kupnjom ulaznica i licitacijom, te humanitarnim donacijama tijekom večere je ukupno prikupljeno 264.700 kuna, a cijela svota namijenjena je UNICEF-ovoj akciji "Prve tri su još važnije".

11.11.2011. 18:39:00
Novi komentar
nužno
nužno