« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci

‘Prijatelji’ se okupljaju za rad na filmu

Opet zajedno
Opet zajedno (Getty Images)
Više o

Jennifer Aniston

,

prijatelji

,

Courteney Cox

,

Matthew Perry

,

Matt LeBlanc

,

Lisa Kudrow

,

David Schwimmer

Filmska produkcija popularne TV serije ‘Prijatelji’ konačno je dobila zeleno svjetlo. Novčani apetiti svih glumaca su zadovoljeni, a okupljanje šestorke bi se trebalo dogoditi u sljedećih 18 mjeseci, javlja portal Net.hr.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i David Schwimmer ponovno će se ujediniti na filmskoj adaptaciji serije unutar sljedećih osamnaest mjeseci, tvrde izvori Mail-Onlinea.

Po svemu sudeći, ‘Prijatelje’ je na ponovno okupljanje inspirirao nedavni uspjeh ‘Seksa i grada’, a izgleda i da je jedina kočnica dosad bila Jennifer Aniston, koja je sada voljna snimiti film.

- Sve se opet svodi na novac, a mislim da Jen nema problema s tim da s ostalim prijateljima dobije veliki honorar za film. U tom smislu, ponavlja se priča ‘Seksa i grada’. Nema filma ako ne okupiš cijelu ekipu i zadovoljiš je financijski - kazali su producenti budućeg filma.

‘Seks i grad’ je apsolutno premašio sva očekivanja i u svijetu zaradio preko 300 milijuna dolara, što je potaknulo šefove kompanije Warner Bros da pretraže arhivu svojih starijih televizijskih hitova i od njih stvore film. Na vrhu liste su se našli ‘Prijatelji.   (METRO)

02.07.2008. 22:37:32
Novi komentar
nužno
nužno