« Ostali sportovi
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
EUROSPORT

Pridružite se Eurosportovom izazovu "Home of Cycling Series"

Eurosport ljubiteljima biciklizma daje priliku da voze s profesionalcima u izazovu Home of Cycling Series

Zanimljiv izazov Eurosporta
Zanimljiv izazov Eurosporta (Eurosport)
Više o

Eurosport

,

Home of Cycling Series

Eurosport, centralno medijsko mjesto za prijenos biciklističkih utrka u Europi, danas je najavio seriju biciklističkih izazova koji će fanovima omogućiti da pokažu svoju strast za biciklizmom.

Home of Cycling Series kreće 1. lipnja i sastoji se od 3 zasebna mjesečna izazova za bicikliste na koje se mogu prijaviti svi, neovisno o iskustvu. Sudionici će imati priliku osvojiti nagrade koje uključuju trening s profesionalnim timom Trek-Segafredo i VIP mjesto u službenom automobilu tima na utrci Vuelta a España.

Eurosport i društvena mreža za sportaše Strava, udružili su se kako bi pojačali kampanju i privukli što veći broj sudionika u projekt. Na stranci Eurosport Club moći ćete pronaći najnovije biciklističke vijesti, video prikaze najzanimljivijih trenutaka i mišljenja Eurosportovih stručnjaka.

Tri natjecateljska izazova su:

  • Lipanj 2017. - izazov 10. vozač u ekipi, u suradnji s CA Technologies

Eurosport izaziva bicikliste da dokažu mogu li biti 10. vozač u profesionalnom timu. Za sudjelovanje je potrebno tijekom mjeseca u jednoj vožnji odvoziti minimalno 100 km, a oni koji uspiju imaju šansu osvojiti vikend u trening kampu tima Trek-Segafredo.

  • Srpanj 2017. - Visinski izazov

Eurosport provjerava kako vozači svladavaju uspon. Kroz 4 tjedna sudionici natječaja na biciklu moraju skupiti 5.500 visinskih metara. Troje sretnika sudjelovat će u austrijskom biciklističkom maratonu  Ötztaler Cycle Marathon, jednoj od najprestižnijih utrka u Tirolu.              

  • Kolovoz 2017. - Međunarodni biciklistički izazov

Izazov za sve zaljubljenike u biciklizam, čak i one s najmanje iskustva. Eurosport će otkriti u kojoj zemlji će se u prosjeku najviše voziti bicikli tijekom kolovoza.** Trebate odvoziti najmanje 30 kilometara za svoju zemlju i ako vaša zemlja pobijedi, kao nagradnu možete osvojiti VIP mjesto u službenom automobilu tijekom jedne etape utrke Vuelta a España.

 Za sudjelovanje u izazovima, sudionici trebaju preuzeti besplatnu Strava aplikaciju ili se prijaviti na http://strava.com/eurosport. Pobjednik svakog pojedinog natječaja bira se od svih vozača koji uspješno odrade izazov.

Izvršni direktor Eurosporta, Peter Hutton, o najnovijem projektu je izjavio: „Osmislili smo projekt Home of Cycling Series za milijune obožavatelja biciklizma koji gledaju naše prijenose i omogućili im da žive i dijele svoju strast za biciklizmom kroz 3 izazova. Ova je inicijativa još jedan pokazatelj naše posvećenosti biciklizmu. Jako mi je drago da imamo priliku nagraditi najgorljivije poklonike biciklizma za njihov trud."

„Udružili smo se sa Strava-om, društvenom mrežom posvećenoj sportašima, i za pobjednike osigurali iskustvo koje se ne može kupiti novcem. Sudjelovanje u izazovima je potpuno besplatno te se nadamo da će nam se tisuće ljudi pridružiti tijekom ljeta."
 
Juan Antonio Flecha, etapni pobjednik Tour de France i stručni suradnik Eurosporta je dodao: „Projekt Home of Cycling Series je sjajan jer kroz tri odvojena izazova omogućava sudjelovanje biciklistima različitih sposobnosti. 10. vozač i Visinski izazov sigurno nisu za bicikliste bez iskustva, ali Međunarodni biciklistički izazov omogućava i apsolutnim početnicima da sudjeluju i osvoje sjajnu nagradu. Tijekom karijere sam se natjecao sa sjajnim timovima na najvećim biciklističkim utrkama i znam da će svaki ljubitelj biciklizma koji osvoji jednu od nagrada doživjeti nezaboravno iskustvo. Pozivam ljude da se prijave i svima želim mnogo sreće."

Eurosport kroz 2017. prenosi biciklizam uživo 200 dana u godini, s preko 2.300 sati programa na svim kanalima. Eurosport prenosi sve tri Grand Tour utrke, uz ekskluzivni i prošireni prijenos utrke Giro d' Italia te 25 UCI World Tour utrka, uključujući i svih pet monumentalnih klasika.

Za više informacija o Home of Cycling Series, uputama o prijavi, popisu nagrada i uvjetima sudjelovanja, molim posjetite  www.strava.com/eurosport.

23.05.2017. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno