« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NEPOZNATA POVIJEST

Prethistorijski crteži NLO-a pronađeni u spilji u Indiji

Grupa arheologa koja je proučavala brdska plemena u zabačenom dijelu Indije došla je do vrlo zanimljivog otkrića - prethistorijskih crteža NLO-a

Prethistorijski crteži NLO-a pronađeni u spilji u Indiji
Prethistorijski crteži NLO-a pronađeni u spilji u Indiji (www.archaeologydaily.com)
Više o

NLO

,

Indija

,

crtezi

,

spilja

Crteži su pronađeni u području Hoshangabad, u državi Madhya Pradesh, a pećine se nalaze skrivene duboko unutar guste džungle.

Jasna slika onoga što bi mogao biti izvanzemaljac u svemirskom odijelu može se vidjeti na zidu pećine, zajedno s klasičnim letećim tanjurom koji nešto spušta ili podiže, a sve nalikuje klasičnom NLO scenariju otmice.

Također se vidi i drugi objekt koji vjerojatno predstavlja crvotočinu, što objašnjava kako su vanzemaljci došli do Zemlje. Ovi crteži mogli bi navesti NLO entuzijaste na zaključak kako su i sami svemirski posjetioci sudjelovali u njihovoj izradi.

Lokalni arheolog Wassim Khan osobno je proučio crteže. Tvrdi kako su totalno drugačijeg karaktera u usporedbi s ostalim otkrivenim primjerima prethistorijske pećinske umjetnosti koja uglavnom opisuje život tog doba. Stoga vjeruje da oni sugeriraju kako su bića s drugih planeta bila u kontaktu s ljudima još od pradavnih vremena, što naravno podupire teoriju o ˝antičkim letačima˝ koja navodi kako je ljudska civilizacija uspostavljena uz pomoć inteligentne rase iz svemira.

23.02.2010. 10:34:50
Novi komentar
nužno
nužno