« Televizija
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
SERIJE

Premijera dokumentarne HBO Europe serije "Knutby: Slijepo vjerovanje"

U seriji „Knutby: Slijepo vjerovanje" hvaljeni novinari Martin Johnson i Anton Berg, zajedno s redateljem Henrikom Georgssonom, žele rasvijetliti što se stvarno dogodilo u selu Knutby

Knutby
Knutby (Arhiva)
Više o

HBO

,

dokumentarna serija

,

Slijepo vjerovanje

Nova kriminalistička dokumentarna HBO Europe serija „Knutby: Slijepo vjerovanje" (Knutby: I Blind Tro (aka. Pray Obey Kill)  imat će premijeru 4. travnja na HBO GO-u, dok će na HBO kanalu prva epizoda biti prikazana 8. travnja u 22.45h.

Jedne ledene noći u siječnju 2004. pucnji su odjeknuli uspavanim švedskim selom Knutby. Ubijena je mlada žena, a njezin susjed zadobio je više rana iz vatrenog oružja. Svjetska pozornost usmjerila se na čvrsto povezanu pentekostnu zajednicu, a sudski spor koji je uslijedio postao je međunarodna senzacija.

U seriji „Knutby: Slijepo vjerovanje" hvaljeni novinari Martin Johnson i Anton Berg, zajedno s redateljem Henrikom Georgssonom, žele rasvijetliti što se stvarno dogodilo u selu Knutby. Novinari promatraju slučaj iz novih kuteva, pristupaju materijalu koji nikada prije nije otkriven te vode ekskluzivne intervjue s ljudima koji su sada progovorili nakon godina šutnje.

Uz spomenutog nagrađivanog redatelja Henrika Georgssona (Most, Stieg Larsson - Čovjek koji se igrao vatrom), seriju je za Warner Bros ITVP producirala Ruth Reid, a Anton Berg, Martin Johnson i Martina Iacobaeus su izvršni producenti. Izvršni producenti za HBO Europe su Hanne Palmquist, Hanka Kastelicová i Antony Root. 

27.03.2021. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno