« Biznis
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Predstavljeni poslovni rezultati Veneto banke

U sklopu predstavljanja rezultata Goran Ivanišević izvukao je dobitnike nagradne igre

Goran Ivanišević izvukao je atraktivne nagrade
Goran Ivanišević izvukao je atraktivne nagrade (Media val)
Više o

Goran Ivanišević

,

nagradna igra

,

poslovni rezultati

,

Veneto banka

,

Pametan start uz Veneto Smart

Veneto banka d.d. objavila je poslovne rezultate za 2012. godinu iz kojih je vidljiv rast u svim segmentima poslovanja. Banka je tako u prošloj godini povećala portfelj plasmana za 15%, od čega na kredite stanovništvu otpada 19%, a na kredite pravnim osobama čak 81%.

Evidentiran je, također, i rast depozita klijenata od 20% u odnosu na godinu ranije, dok je kartično poslovanje ostvarilo rast od 15%. Ipak, u 2012. godini u odnosu na godinu ranije, najviše je porastao broj korisnika Internet bankarstva koji je veći za čak 30%. 

Na prigodnom popratnom događanju Veneto banke koje je vodila Antonija Blaće izvučeni su sretni dobitnici vrijednih nagrada u velikoj igri Pametan start uz Veneto Smart!.

Nove vlasnike automobila Smart Fortwo Coupe, pet pametnih telefona Apple iPhone 5 te deset Maestro debitnih kartica Veneto banke vrijednih po 2.000 kuna izvukao je najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević, inače klijent Veneto banke.

Nagradna igra Pametan start uz Veneto Smart! trajala je od 4. ožujka do 4. svibnja, a u njoj su mogli sudjelovati postojeći i novi klijenti Veneto banke.

„I ove godine rado sam se odazvao javnom izvlačenju dobitnika u nagradnoj igri „Pametan start uz Veneto Smart!". Dobar je pokazatelj što Veneto banka stvara svojevrsnu tradiciju nagrađivanja svojih vjernih klijenata te pruža novim klijentima mogućnost sudjelovanja. Tako sam i ja, evo već treću godinu zaredom, zadovoljan suradnjom s Veneto bankom. Posebno me oduševljava osoban pristup prema klijentima kojeg njeguju svi zaposlenici te kvalitetna, brza i potpuna bankarska podrška u zemlji i inozemstvu. Drago mi je da sam danas dobio priliku razveseliti neke od klijenata Veneto banke te čestitam svim dobitnicima kojima sam donio sreću" - izjavio je Goran Ivanišević prilikom izvlačenja. 

 

16.05.2013. 16:58:33
Novi komentar
nužno
nužno