« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
OLDTIMERI

Predstavljanje Muzeja automobila na Britancu

Na Britancu ćemo napraviti sekvencu budućeg prostora muzeja s automobilima, motorima i video zidom

Muzej se otvara za pola godine
Muzej se otvara za pola godine (Arhiva)
Više o

Muzej automobila Ferdinand Budicki

,

Britanac

U sklopu projekta Ferdinand Budicki u četvrtak, 20. prosinca, na Britanskom trgu u Zagrebu održat će se prezentacija Muzeja automobila Ferdinand Budicki i druženje zaljubljenika u oldtimere, najavio je predsjednik udruge Old timer kluba "Ferdinand Budicki" Valentino Valjak.

"Na Britancu ćemo napraviti sekvencu budućeg prostora muzeja s automobilima, motorima i video zidom i na taj način zaključiti godinu druženjem na otvorenom koje će se nastaviti u proljeće na gradskim trgovima kako bi građanima približili naš projekt", kazao je Valjak.

Naveo je kako su za Muzej automobila Ferdinand Budicki dobili od Grada Zagreba prostor bivše tvornice Pluto od 1650 četvornih metara, a sutra će potpisati i ugovor kako bi projekt mogao krenuti dalje, do otvaranja muzeja predviđenog za 1. lipnja 2013.

Muzej je zamišljen kao živa priča, u kojoj neće biti samo eksponati, tehnikalije, fotografije i video materijali nego i radionice, restauracijski dio, prostor za panel diskusije i prezentacije povijesnih tema vezanih uz automobilizam te klupski prostor za druženje i glazbu.

18.12.2012. 08:02:00
Novi komentar
nužno
nužno