« Kultura
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
POZIV

Poziv baštinskim stručnjacima za uključivanje u WAAT projekt

U okviru projektnih aktivnosti izradit će se digitalne priče o različitim pojavnim aspektima baštine, koje će se objaviti na u tu svrhu pokrenutoj digitalnih platformi

WAAT
WAAT (WAAT)
Više o

ICARUS Hrvatska

,

WAAT

ICARUS Hrvatska partner je u međunarodnom ERASMUS+ projektu WAAT -  "We are all together to raise awareness of cultural heritage" posvećenom promociji i razmjeni dobrih praksi te razvoju novih sadržaja koji će pridonijeti učinkovitom podučavanju odraslih o vrijednostima kulturne baštine između različitih europskih zemalja.

U okviru projektnih aktivnosti izradit će se digitalne priče o različitim pojavnim aspektima baštine, koje će se objaviti na u tu svrhu pokrenutoj digitalnih platformi, zajedno s uputama za izradu videozapisa i za njihovo korištenje u obrazovnim programima.

Za izgradnju ove baštinske mrežne platforme okuplja se projektni tim stručnjaka i entuzijasta koji se bave kulturnom i prirodnom baštinom i žele se aktivno uključiti u ove aktivnosti.

Zainteresirani za uključivanje pozvani su na online predstavljanje projekta u četvrtak, 25. veljače, u 10,00 sati.

Program je dostupan na web stranicama: https://www.icarushrvatska.hr/, a registriracije su moguće na: https://forms.gle/nzvcLG33N8N3d7rn6  

21.02.2021. 10:01:00
Novi komentar
nužno
nužno