« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
stanje na cestama

Požar i bura ometaju promet

Zapaljeni automobil na A1 uzrokuje probleme, dok su mostovi pod udarima snažne bure

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

stanje na cestama HAK

Otežano se vozi na 360. km autoceste A 1, od Dugupolja u smjeru Zagreba zbog požara (smanjene vidljivosti) na osobnom vozilu. Zbog jake bure, Paškim i Krčkim mostom, te Jadranskom magistralom između Bakra i Karlobaga zabranjen je promet za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene i za II. skupinu (vozila s natkrivenim teretnim prostorom).

ak vjetar usporava vožnju autocestom A1, između čvora Maslenica i tunela Sveti Rok, te na A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

Pojačan je promet i mogući su kraći zastoji duž Jadranske magistralie (D 8) i Istarskog ipsilona u blizinama turističkih sredšta. Kolona je prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija oko 10 km. Vozače molimo za strpljenje.

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

Zbog biciklističke utrke, vozače upozoravamo da voze opreznije od 09:30 do 14:30, na cesti Ivanić Grad-Popovača-Kutina-Garešnica.

Vozače podsjećamo da na naplatnoj postaji Demerje (4 km prije Zagreba) cestarinu mogu platiti kreditnim i bankovnim karticama ili ENC uređajem, a na naplati Lučko gotovinom.

23.08.2009. 11:47:54
Novi komentar
nužno
nužno