« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
STIŽE U PETAK

Potvrđen dolazak Angeline Jolie na Brijune

Glasnogovornica Ulyssesa potvrdila je da će slavna Angeline Jolie na Brijune stići u petak kao gošća kazališta i Rade Šerbedžije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Angelina Jolie

,

Teatar Ulysses

,

Brijuni

,

Rade Šerbedžija

Jedna od najslavnijih svjetskih glumica Angelina Jolie u petak dolazi na Brijune kao gošća kazališta i Rade Šerbedžije, potvrdila je glasnogovornica Kazališta Ulysses Marina Vujčić.

"Ona će navečer pogledati predstavu Kralj Lear koju na Malom Brijunu uspješno igramo već desetu godinu", kazala je Vujčić. Šerbedžija u Shakespearovu Kralju Learu, kojeg režira njegova supruga Lenka Udovički, igra glavnu ulogu.

Angelina Jolie će u Hrvatsku, u pulsku Zračnu luku sletjeti u petak privatnim zrakoplovom, nakon čega će se uputiti na Brijune.

Traži mir od paparazza

Od Kazališta Ulysses, rekla je Marina Vujčić, slavna glumica zahtjevala je da joj osiguraju mir i zaštite od novinara. Stoga se novinari i fotoreporteri neće moći akreditirati za kazališnu predstavu.

Kako se neslužbeno govori, Angelina Jolie na Brijune i u posjet Kazalištu Ulysses, koji je ove godine obilježio desetu godišnjicu uspješnog rada, dolazi kako bi Radi Šerbedžiji ponudila ulogu u svojem redateljskom prvijencu koji bi se uskoro trebao početi snimati, a čija je radnja smještena na područje bivše Jugoslavije.

Jolie, poznata i kao humanitarka i ambasadorica UNHCR-a, u travnju je sa svojim suprugom Bredom Pittom posjetila BiH gdje je obišla izbjeglički kamp u Goraždu, nakon čega su se kraće zadržali u Crnoj Gori.(hina/metro-portal)

19.08.2010. 14:58:41
Novi komentar
nužno
nužno