« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
KOSOR:

Potraga za nestalom Antonijom se nastavlja, očevid nad kamionom završen

Policija je jučer na obavijesnom razgovoru ispitivala jednog vozača te ga pustila, jer je kamion u vrijeme nestanka Antonije Bilić navodno vozio njegov kolega

Potraga za nestalom Antonijom se nastavlja
Potraga za nestalom Antonijom se nastavlja (Facebook)
Više o

Antonia Bilić

,

kamion

Na području šibensko-kninske Policijske uprave kao i drugih policijskih uprava poduzimaju se i dalje intezivne mjere traganja za nestalom maloljetnicom Antonijom Bilić, javlja Hina.

Glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor rekla je kako će policija danas opet pretraživati teren oko dviju kuća u naselju Bilišani pored Obrovca te područje između Drniša i Splita. Vozač koji je vozio zaplijenjeni kamion u vrijeme nestanka djevojke, kako se doznaje, policiji još nije dostupan.

Glasnogovornica kaže da prije no što budu gotovi nalazi vještačenja pronađenih dokaza u kamionu, policija ne može govoriti o osumnjičenima u ovom slučaju. Međutim, po svemu sudeći ipak se čini da je vozač koji je sjedio za volanom zaplijenjenog kamiona u vrijeme nestanka djevojke trenutačno jedini osumnjičeni u svezi s nestalom Antonijom.

"Sve bi nedoumice trebali rasvijetliti nalazi vještačenja koji bi trebali biti gotovi sutra ili prekosutra", napomenula je Kosor.

Forenzičari zagrebačkog Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" završili su jučer očevid u kamionu koji je policijska ophodnja u sklopu potrage za nestalom Antonijnom Bilić zaustavila na A-1 kod sv. Roka. Kamion ZG-8052-DP vlasništvo tvrtke "Godec Beton" iz Sesveta prevezen je na parking ličko-senjske Policijske uprave.

Policija je jučer na obavijesnom razgovoru ispitivala jednog vozača te ga pustila, jer je kamion u vrijeme nestanka Antonije Bilić navodno vozio njegov kolega.

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) sinoć su bez rezultata zaključili potragu za nestalom 17-godišnjom Antonijom Bilić. Pretraživala se ruta kojom je, prema dosadašnjim podatcima 7. lipnja vozio kamion koji je policija prije dva dana zaustavila kod čvora sv. Rok, te zaplijenila zbog sumnje da bi upravo to mogao biti tegljač u koji se na mostu preko Čikole ukrcala nestala Drnišanka.

23.06.2011. 12:12:00
Novi komentar
nužno
nužno