« Život
objavljeno prije 9 godina
RAZMISLITE

Potpuno pogrešni razlozi za ulazak u brak

Brak se ne zove bez razloga najvažnijim korakom u životu, stoga nije na odmet podsjetiti na razloge zbog kojih NE bi trebali ulaziti u takvu zajednicu

Jeste li sigurni da radite pravu stvar?
Jeste li sigurni da radite pravu stvar? (Arhiva)
Više o

vjenčanje

,

brak

,

razlozi

Brak je jedna od najvažnijih stvari u životu svakog čovjeka, a odluka da se u njega uđe jedna je od najtežih u životu. Upravo zato nije nevažno koji razlozi stoje iza te odluke, a postoje i pravi i krivi.

Portal Elite Daily donio je pet razloga koji nikako ne bi smjeli biti ključni za ulazak u brak, pa da vidimo o kojima se radi.

Za početak, stalni pritisak od strane roditelja, obitelji ili prijatelja sigurno ne smije biti glavni razlog braka - kad vam roditelji sjede na glavi, pošaljite ih kvragu.

Drugi pogrešan razlog je osjećaj da ste sami i strah da ne ostanete zauvijek sami - da, nije dobro biti sam, no bolje je uložiti malo više truda u pronalaženje pravog partnera. 

Ruku pod ruku s tim može ići i osjećaj da ne možete i nećete nikad pronaći boljeg partnera - malo više samopouzdanja ne bi falilo.

Želja da postanete roditelj je nekima dovoljno jak razlog da zanemare sve ostalo i zato uđu u brak, no većina takvih brakova završava katastrofalno.

I da, postoje oni koji ulaze u brak jer imaju osjećaj da je to ono što trebaju učiniti, no to je jednako loše kao i popuštanje pritisku okoline.

Sve u svemu, brak i nema nekog velikog smisla ako nije iz ljubavi ...

06.06.2015. 18:29:00
Novi komentar
nužno
nužno