« Život
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
IZGOVOR

"Posudio" vozilo hitne pomoći da se odveze u bolnicu

Hubert Lee Credit, koji je imao rupu na glavi nakon tučnjave, nije daleko stigao. Policija ga je zaustavila nakon 1,5 kilometra vožnje, koristeći GPS

Fotografija vijesti
Više o

Florida

,

čudne vijesti

,

smiješne vijesti

,

neobični ljudi

Nakon što je u tučnjavi teško ozlijedio glavu, jedan je muškarac iz grada Tampa na Floridi odlučio ukrasti kola hitne pomoći i odvesti se njima u bolnicu, prenosi Hina.

"Bilo je hitno" izgovor je koji nekad može pomoći da se izbjegne kazna za brzu vožnju, no Hubert Lee Credit time nije mogao opravdati krađu ambulantnog vozila kako bi se odvezao do bolnice, naveo je ured šerifa okruga Hillsborough.

"Pretukla su me četvorica. Vidio sam ambulantna kola i htio sam se odvesti u bolnicu", rekao je 39-godišnjak policiji kad je zaustavljen, piše Tampa Bay Times.

Credit, koji je imao rupu na glavi, nije daleko stigao. Policija ga je zaustavila nakon oko 1,5 kilometra vožnje, koristeći GPS. Pomoć mu je ukazana u Općoj bolnici u Tampi, a potom je prebačen u zatvor.

Krizni centar Tampa Baya morao je uputiti drugu medicinsku ekipu kako bi pružila pomoć čovjeku kojem je ukradeno ambulantno vozilo bilo namijenjeno.

04.01.2012. 08:49:00
Novi komentar
nužno
nužno