« Lifestyle
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
SPONZORIRANI ČLANAK

Poslovni tečajevi stranih jezika u inozemstvu

Putnička agencija PBZ Carda Jumbo Travel Services već gotovo dva desetljeća uspješno organizira odlaske poslovnih ljudi u škole stranih jezika u inozemstvu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (JTS)
Više o

Jumbo Travel Services

,

strani jezici

U ponudi ima najkvalitetnije programe i škole, a osim tečaja i smještaja za vas pronalazi najpovoljnije zrakoplovne karte, organizira transfere te pomaže u ishođenju viza.

Poslovni tečajevi jezika preporučuju se poslovnim ljudima za usavršavanje u specifičnim područjima kao što su ekonomija, pravo, menadžment, bankarstvo, turizam i niz drugih specijalizacija.

Tečajevi se uglavnom fokusiraju na vještine za poslovne prezentacije, sastanke, pregovore, pisanje dopisa, elektroničke pošte, telefoniranje.

Ljetni tečajevi za mlađe polaznike - grupni polasciTijekom ljetnih mjeseci učenici i studenti dio nadolazećih ljetnih praznika željet će provesti na koristan, ugodan i zabavan način. Sve smo više svjesni da je učenje i znanje stranih jezika od najranijih dana prvi i osnovni preduvjet za uključivanje u poslovni i politički svijet bez granica.

Učenje stranih jezika uz boravak u izvornom okruženju, gdje ste svakodnevno u izravnom kontaktu s profesorima, polaznicima iz drugih zemalja i govornih područja, javnom prijevozu, kinu, kazalištu ili restoranu, daleko je najbrži i najučinkovitiji način učenja, a polaznicima tečaja ostaje jedno nezaboravno iskustvo za cijeli život.Pomno odabrane škole, kvalitetna nastava i izvorni govornici i nastavnici, smještaj u uglavnom jednokrevetnim sobama na osnovi punog pansiona, samo su neki od razloga koji čine naše grupne polaske kvalitetnim i produktivnim. Agencija pridaje i veliku pažnju sigurnosti polaznika tijekom boravka na odredištima za koju se brine pratitelj putovanja iz Hrvatske. Pratitelj putovanja cijelo vrijeme boravi s polaznicima, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugim organiziranim aktivnostima te ih prati na izlete koji su uključeni u cijenu aranžmana u organizaciji škole.

Udovoljite svojem avanturističkom duhu uz pomoć PBZ Card Jumbo Travel Servicesa

Iz ponude putovanja izdvajamo: Cabo Verde, 21.5.-28.5.     Atena, 3.6.-6.6.   Bordeaux, 19.6.-27.6.   Madeira i Lisabon, 8 dana, polasci: 25.4., 20.6.   Provansa, 4 dana, polasci: 28.4., 3.6., 4.11.   Kineska tura, 11 dana, polasci: 15.6., 29.7., 12.10.   Island, 2.6.-6.6.   Oman i Dubai, 20.6.-27.6.   Belgija, 23.6.-27.6.   Biseri Makedonije, 25.6.-28.6.

Savršen odmor na krstarenjuZa one koji vole udobnost i skloniji su ležernijem načinu putovanja sada je pravi trenutak za krstarenja. S prijateljima ili obitelji uputite se na krstarenje luksuznim brodovima i posjetite različita odredišta uživajući u izobilju i udobnosti plovećih hotela svjetski poznatih kompanija.

Plaćanje vaših užitaka je lakše uz American Express karticu jer je moguća obročna otplata do 12 rata bez kamata i naknada za korisnike osobnih i poslovnih kartica i odgoda plaćanja mjesec dana.

Dodatna pogodnost do 30. 6. 2010. za uplate tečajeva jezika - obročna otplata do 12 rata bez kamata i naknada uz odgodu plaćanja 2 mjeseca!

Cjelokupna ponuda putovanja na www.jumbo-travel.hr

Vaš PBZ Card Jumbo Travel Services!

07.04.2010. 11:07:15
Novi komentar
nužno
nužno