« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Poslovi prema znaku horoskopa

Znakovi horosokopa imaju svoje ideje o poslu koje su prilično različite, a evo što rade pojedini znakovi

Znakovi horoskopa i posao :)
Znakovi horoskopa i posao :) (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan je rođeni vođa koji voli izazove, a kako vjeruje samo sebi, puno toga rade sami. Obožavaju pohvale za dobro odrađeni posao, a idealni su poslovi motivacijski govornik, frizer, poduzetnik, novinar ili odvjetnik.

Bik je organiziran, uporan i odan, pa mu najviše odgovara biti sam svoj šef, jer u tom slučaju može kontrolirati promjene koje mrzi. Idealni poslovi za Bika su redatelj, dizajner, menadžer ili agent za nekretnine.

Blizanci trebaju slobodu, kako u životu tako i u radu, pa jednostavno ne mogu podnijeti posao u uredu, već će se najbolje ostvariti kao konzultanti, trgovci, DJ-i ili novinari, a od umjetničkih poslova odgovara im poziv glazbenika ili plesača.

Rak najviše cijeni sigurnost, pa će tražiti poslove u tvrtkama za koje vjeruje da će mu to moći pružiti. Radna depresija nerijetko ih pogađa, a najbolji poslovi za ovaj znak su dizajner interijera, galerist, pisac ili socijalni radnik.

Lav će raditi samo poslove u kojima vidi neki smisao jer je, vjerovali ili ne, najodaniji svom radnom mjestu od svih znakova horoskopa. Najbolje se osjeća kao slobodni umjetnik, glumac, modni dizajner ili trener - sve što je povezano sa svjetlima reflektora i pohvalama.

Djevica obožava rad i timski je igrač, a svojim komunikacijskim sposobnostima obično završi kao voditelj ureda zbog smisla za organizaciju rada. Perfekcionizam im je srednje ime, pa su najbolji kao knjigovođe, nutricionisti, biolozi ili veterinari.

Vaga mora raditi među ljudima, a ako ih zabijete u ured u kojem ne vide klijente, umrijet će od dosade i nesreće. Sukobi nisu njihov stil, pa će od njih bježati koliko ih noge nose, a najbolje se realiziraju kao inžinjeri, dizajneri ili suci.

Škorpion će se natjecati uvijek i svugdje, pa tako i na poslu - ozbiljno ga shvaćaju, žele potpunu kontrolu i natjecanje s drugima. Financijska sigurnosti im je vrlo važna, pa će nerijetko otići i u krajnosti kako bi ih osigurali. Broker, bankar, odvjetnik ili psiholog poslovi su za njih.

Strijelac traži uzbuđenje, ali i slobodu, funkcionira na strastima i glavno mu je bogatstvo znanje, pa će uvijek pokušati završiti barem jedan fakultet. Zato će se najbolje ostvariti kao dizajner, profesor, izdavač ili turistički vodič.

Jarac je profesionalac koji je uvijek na poslu u elementu, gotovo ga je nemoguće obeshrabriti, a kako je uporan, često će zanemariti svoju jaku kreativnu stranu kako bi napravio posao do kraja. Najbolji su poslovi za njega liječnik, arhitekt, menadžer ili filmski producent.

Vodenjak je toliko neovisan i voli slobodu da mora raditi poslove koji daju dovoljno autonomije za njihove zahtjeve. Lako sklapa prijateljstva i uvijek to koristi kako bi najbolje prodao svoje usluge ili proizvode. Najviše će uspjeti kao prodavač, autor, izumitelj ili znanstvenik.

Ribe će se stalno pitati rade li nešto što bi trebali, a kako traže slobodu i sigurnost, to neće biti lako. Vole izražavati svoju kreativnost, pa će biti umjetnici, glazbenici, fotografi, redatelji ili medicinske sestre.  

02.05.2015. 17:21:00
Novi komentar
nužno
nužno