« Biznis
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
BUDITE PAMETNI

Porezne oaze za vaš teško zarađen novac

To je vaš zarađeni novac i zašto bi vam itko, pa tako i država uzimala više nego što joj pripada - razmislite o ovim poreznim oazama

Spremite lovu na sigurno - legalno!
Spremite lovu na sigurno - legalno! (Arhiva)
Više o

Monako

,

porezne oaze

,

Bermuda

,

izbjegavanje poreza

,

Kajmanski otoci

Prije pisanja ovog članka postajao je dašak moralne dileme koliko je ispravno promovirati ove načine poreznog izbjegavanja, ali već nakon par sekundi dilema je nestala jer su mi glavom prošle svi nemili načini kako nas ova država maltretira davanjima. Svjedoci smo mnogih usporedbi državnih nameta Hrvatske i drugih zemalja i koliko gog čudno zvučalo samo preseljenje finacija u susjednu mađarsku je znatna olakšica za prosječnog poslovnih Hrvata. Svjedoci smo drakonskih kažnjava kada u kasi imati višak od 23 kune.

Žalosnije od svega je što i nakon tog silnog odlijeva našeg novca u državne blagajne one su i dalje rupe bez dna, država je i dalje sitomašna i u krizi, a državnici umjesto da taj novac reinvestiraju u svoje najveće blage - građane, oni ga troše na sebe, svoje fiktivne i kratkoročne ideje,a  budimo iskreni, u većini slućajeva to su iznimne gluposti.

Na kraju krajeva to je vaš zarađeni novac i zašto bi vam itko, pa tako i država uzimala više nego što joj pripada? Stoga idemo vam, džentlmen je ionako čovjek kojeg ne definiraju zakoni i granice jedne nazovi to države.

Sve porezne oaze pronađite na portalu Gentleman.hr

08.04.2016. 16:38:38
Novi komentar
nužno
nužno