« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Raspisan novi natječaj za upravljanje Arenom

Smanjena garancija na 5 tisuća kuna budi znatiželju nije li i ovaj natječaj unaprijed riješen

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Marko Mišćević, CROPIX)
Više o

Arena Zagreb

,

natječaj

,

Dušan Viro

,

Arena Zagreb d.o.o.

,

Vimex

,

AEG

,

Global spectrum

,

SMG

Tvrtka Arena Zagreb d.o.o., tvrtka-kćer Zagrebačkog holdinga, raspisala je novi, ponovljeni međunarodni natječaj za upravljanje rukometnom dvoranom Arenom Zagreb na zagrebačkom Laništu, izvijestio je danas glasnogovornik Zagrebačkog holdinga Dušan Viro.

Natječaj je raspisan jučer i otvoren je do 18. ožujka, nakon čega slijedi mjesec dana razmatranja pristiglih ponuda na temelju kojih će Povjerenstvo odabrati najboljeg ponuđača s kojim će se sklopiti ugovor o upravljanju dvoranom Arenom Zagreb na sedam godina.

Glavni kriterij za odabir najboljeg ponuđača je garancija dovođenja svjetski poznatih imena, odnosno osiguranje popunjenosti dvorane kako bi bila što isplativija, rekao je Viro.

Natječaj je objavljen u hrvatskim novinama, te u britanskom Financial Timesu.

Prvi natječaj, raspisan u siječnju ove godine, poništen je zbog nepotpune dokumentacije i neuplaćivanja novčane garancije od pet milijuna kuna. Na novom natječaju taj je iznos smanjen, pa su ponuditelji prije podizanja ponudbene dokumentacije, dužni uplatiti pet tisuća kuna.

Očekuju se, kako pišu neki mediji, iste tvrtke, tri američke - Vimex, AEG i Global spectrum te njemačka SMG, ali, kako ističe Viro, i druge domaće i strane tvrtke koje se bave tom vrstom organizacije. (hina/metro-portal)

03.03.2009. 20:05:36
Novi komentar
nužno
nužno