« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Pomozite pronaći obitelji u potrebi

Tvrtka Instant kredit pokrenula je akciju kojom će pet hrvatskih obitelji u potrebi darovati sa po 1000 kuna bespovratne pomoći

Instant kredit
Instant kredit (Free Digital Photos)
Više o

humanitarna akcija

,

Instant krediti

,

obitelji u potrebi

Mjesec prosinac vrijeme je darivanja, blagostanja i zajedništva u obitelji. No, nažalost mnogim hrvatskim obiteljima to je najteže razdoblje u godini jer treba osigurati ogrjev, hranu i božićne darove za djecu. Zbog krize koja nikako da napusti Hrvatsku, broj obitelji koje neće imati što staviti na blagdanski stol niti djeci pod bor, ove je godine još i veći. Upravo zbog toga, pravo je vrijeme da se sjetimo takvih obitelji i pomognemo im kako znamo i umijemo. Instant Kredit odlučio je biti primjer drugim tvrtkama i darivati pet hrvatskih obitelji sa po 1000 kuna bespovratnog zajma.

'Smatramo kako je važno za svaku zajednicu da ne zaboravi na one kojima je pomoć potrebna. Upravo zbog toga odlučili smo ovoga prosinca darivati pet hrvatskih obitelji i na taj način im bar malo olakšati ova teška vremena i uljepšati Božić', kazala je Maja Jurišić, glasnogovornica Instant Kredita. Dodaje kako bi ovom akcijom htjeli potaknuti i druge tvrtke da se sjete onih koji kojima je pomoć potrebna i to ne sam u vrijeme blagdana, nego kroz cijelu godinu.

Kako bi sami postavili primjer, Instant Kredit otvorio je e-mail adresu pomoc@instantkredit.hr na koju možete poslati svoje podatke, ime, prezime i broj telefona i ukratko opisati kako bi vam pomogao zajam Instant Kredita u iznosu od 1000 kuna. Ukoliko poznate obitelj kojoj je potrebna pomoć i kojoj želite uljepšati Božić, obavijestite nas o tome na pomoc@instantkredit.hr i ostavite navedene podatke te vaš kontakt broj i kontakt obitelji koju želite usrećiti.

'Vrijeme je da pokažemo svojim bližnjima koliko nam je stalo do njih. Bližnji nisu samo članovi naše obitelji, bližnji su nam i susjedi, prijatelji. Upravo zbog toga moramo učiniti sve što je u našoj moći da podijelimo s njima blagostanje kojim smo darovani', istaknula je Jurišić. Svojim bližnjima možete pomoći upravo ovom akcijom Instant Kredita tako što ćete im svojim e-mailom na adresu pomoc@instantkredit.hr osigurati mogućnost da baš oni dobiju bespovratni  zajam od 1000 kuna. Vratimo zajedno osmijeh na lica svojih bližnjih.

14.12.2010. 13:27:00
Novi komentar
nužno
nužno