« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina
APEL

Pomozite ljudima i životinjama na poplavljenim područjima

Važno je čim prije maknuti što veći broj životinja sa ugroženih područja kako bi se spriječilo širenje zaraznih bolesti

I životinjama treba pomoć
I životinjama treba pomoć (Arhiva)
Više o

životinje

,

privremeni smještaj

,

poplavljena područja

Udruge za zaštitu životinja širom Hrvatske su pokrenule akciju prikupljanja donacija za ljude i životinje nastradale u poplavama. Veliki broj gradova i manjih mjesta se uključio u akciju  što je odlično, no ostaje problem životinja koje nisu spašene. Ostaje problem mrtvih životinja, onečišćene vode ...

Važno je čim prije maknuti što veći broj životinja sa ugroženih područja kako bi se spriječilo širenje zaraznih bolesti.

Ovim putem Udruga Indigo (Zagreb) i Udruga Daj Šapu Vukovar mole sve ljude i Udruge koji mogu primiti bilo koju životinju na privremeni smještaj da se što prije jave. Hrana za životinje se prikuplja i biti će proslijeđena privremenim udomiteljima životinja bilo koje vrste.

U ovoj situaciji bitno je pomoći i ljudima i životinjama, naglašavaju iz Udruge Indigo jer posljedice mogu biti kobne za sve. Problemi koji nastaju nakon poplava su ponekad puno teži nego što se čine i potrebno je puno više vremena da bi ih se riješilo.

U ovakvim situacijama je bitno da svi zajedno surađujemo i da zajedno pokušamo pomoći što većem broju i ljudi i životinja. "

Više informacija na Facebooku

19.05.2014. 18:34:00
Novi komentar
nužno
nužno