« Zagreb
objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana
UDOMI ME!

Pomozite divnom Flynnu da pronađe svoj novi dom

Na svoj dan, osim što je pokazao da je divan pas, izvrsno se snašao s potpuno nepoznatim ljudima i u novoj okolini

Flynn traži dom
Flynn traži dom (Helping Animals)
Više o

udomljavanje pasa

,

Udomi me!

,

Flynn

Flynn je pas koji je spašen iz romskih naselja u sklopu projekta kastracija. Došao je u Zagreb na skrb Nini i Antoniju u užasno lošem stanju. On se sada oporavio i transformirao u prekrasnog psa, ali nikako da ga netko primijeti i pruži mu obitelj i dom.

Volonteri projekta Helping Animals su odlučili mu pomoći da mu se ostvari i ta želja. Za njega su pripremili Dog's Day koji je bio posvećen samo njemu. Taj dan je bio subota i volonteri imaju samo riječi hvale za prekrasnog Flynna.

Ujutro su ga pokupili i autom dovezli do Pet shopa Šape gdje ga je već čekao spreman poklon od Hills Pet Nutrition - 12 kg hrane, kanta za hranu, dvije zdjelice te dozer. U dućanu se je upoznao s vlasnicom Irenom Slunjski koja ga je počastila slasnim poslasticama i igračkom koju si je sam izabrao.

Osim što je pokazao da je divan pas, izvrsno se snašao s potpuno nepoznatim ljudima i u novoj okolini. Nakon uživanja u Pet shop Šape, Flynna su odveli na kavu gdje je opet dokazao da može on biti miran i pristojan pas.

Nakon kave i odmora bilo je vrijeme za posjet psećem parku gdje je jurio kao raketa. Obišao je i pronjuškao čitav park, a najdraži dio mu je bio kada su ga volonteri pozvali jer je znao da ga čeka porcija maženja u čemu jako uživa. Osim trčanja, igre i maženja, u psećem parku ga je dočekao još jedan poklon, poklon od Anima - Strath Hrvatska - 100% prirodni dodatak prehrani za sve životinje.

Zatim su ga odveli u shopping centar kako bi vidjeli kako će se tamo snaći - i naravno, veselo je hodao, promatrao izloge i ljude, a dobio je i još poklona, novu ogrlicu i još poslastica jer ih apsolutno zaslužuje. 

On je cijepljen, čipiran i kastriran i kažu - jedan vrlo poseban pas. 

Flynn vas sada moli da mu pomognete da mu se ostvari i zadnja želja, a to je da pronađe svoju obitelj koja će ga zauvijek voljeti. Podijelite njegovu priču i budite dio ljudi koji će ga učiniti sretnim. 

14.01.2019. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno