« Život
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
OSJETILA

Poljubac na prvom spoju određuje dužinu veze

Poljubac je jedna od onih stvari koje se u životu pamte, kako prvi (koji se bolje pamti od prvog seksa), tako i oni koji su nas oborili s nogu

Neka taj prvi poljubac bude onaj pravi
Neka taj prvi poljubac bude onaj pravi (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

prvi poljubac

,

poljubac

,

dužina veze

,

dobar poljubac

Prvi poljubac pamti se duže i bolje od prvog seksa, barem kod većine ljudi, a istraživanje provedeno na Oxfordu pokazalo je da se upravo na temelju poljupca na prvom spoju može odrediti koliko dugo će trajati veza. 

Naime, poljubac je puno više od spoja usana, u njega su uključena i osjetila mirisa i okusa koja nam u trenutku podsvjesno daju do znanja je li ta osoba kompatibilna s nama ili nije, kažu stručnjaci.

>> Kako se ljubiti najbolje na svijetu >>

Kako onda na temelju prvog poljupca znati je li on/ona prava osoba za vas? Za početak, zaboravite na sramežljivost, poljubac nije seks, prema tome, potrudite se da do poljupca na prvom spoju dođe ako vam se osoba stvarno svidjela.

>> Muškarci i žene vole različite vrste poljubaca >>

Nakon toga razmislite kakav je osjećaj u vama izazvao taj poljubac. Ako ga se sjećate i nakon dva, tri dana i želite to ponoviti, pristanite na drugi spoj. No, u slučaju da vam nije ostavio sladak okus u ustima, nema smisla produžavati agoniju. 

29.06.2014. 21:43:00
Novi komentar
nužno
nužno