« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
nova afera

Krim policija u Badelu

Iz Badela tvrde da je policija samo svratila u poduzeće, ali čini se da ozbiljnih problema ipak ima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Josip Bistrovic / CROPIX )
Više o

badel

,

Badel 1862

,

afera badel

,

Anto Perković

Zagrebačka policija istražuje navodne nepravilnosti u Badelu 1862, potvrdila je danas Hini glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba, a posjet policije potvrdili su i iz Badela.

Ne želeći otkriti nikakve pojedinosti o policijskoj istrazi, glasnogovornica je rekla da "policija po nalogu nadležnog državnog odvjetništva u Badelu provodi izvide zbog sumnji u nezakonitosti".

Iz Badela pak u priopćenju ističu da je "policija danas posjetila tvrtku isključivo u namjeri obavještavanja kako je podnijeta anonimna kaznena prijava povezana s poslovanjem društva, te sukladno tome, tražila odgovarajuću dokumentaciju".

U priopćenju Badela ocjenjuje se kako su "kontinuirani pritisci i istupi predstavnika grupice dioničara, bivših menadžera, posljednjih dana itekako povezani s Glavnom skupštinom društva, a sve s ciljem da se diskreditira rad Uprave Badela 1862 na čelu sa predsjednikom Uprave Antom Perkovićem".

Mediji, pak, javljaju da je krim-policija danas ušla u Badel i ured predsjednika Uprave Ante Perkovića protiv kojeg je nedavno je zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu podnesena anonimna kaznena prijava u kojoj se tereti da je sklapanjem brojnih štetnih ugovora oštetio tvrtku za 50 milijuna kuna. (hina/metro-portal)

15.10.2009. 16:38:27
Novi komentar
nužno
nužno