« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
ČAK I BOMBA?

Policija ne otkriva detalje o holivudskoj akciji u Dubravi

U akciju u koju su neslužbeno uključeni i USKOK i Europol uhićena je više od pet osoba

Fotografija vijesti
Više o

Dubrava

Policija je danas u zagrebačkoj Dubravi i drugim hrvatskim mjestima uhitila više od pet osoba koje povezuje s krivotvorenjem novca, a kako se neslužbeno doznaje, u tu su akciju uključeni USKOK i Europol. 

Prema navodima očevidaca, u Dubravi se u popodnevnim satima odigrala prava filmska potjera jer je interventna policija morala zaskočiti vozača koji je bio u bijegu. Pritom se bjegunac zabio u jedno vozilo koje mu se ispriječilo na putu.

Glasnogovornica MUP-a Jelena Bikić kratko je potvrdila Hini da je policija poslijepodne u Dubravi uhitila jednu osobu, ali o tom slučaju zasad ne može iznositi više detalja.

Riječ je navodno o široj akciji koja traje više mjeseci i u sklopu koje jedanas u Hrvatskoj uhićeno više od pet osoba koje se povezuje s krivotvorenjem novca.

Neki mediji navode da je policija na jednoj postaji na Aveniji Dubrava kod križanja s Čulinečkom zaustavila automobil iz kojeg je izvukla i uhitila muškarca starog 30-ak godina.

U jednom trenutku na tramvajskim tračnicama uočena je neaktivirana bomba zbog čega je policija zaustavila tramvajski promet, no još se utvrđuje je li muškarac bacio bombu na policajce ili mu je ispala na tlo.
26.03.2013. 20:46:27
Novi komentar
nužno
nužno