« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Poledica i traktori na cestama

Kolnici diljem zemlje su mokri i skliski, a promet dodatno otežava i prosvjed mljekara na Podravskoj magistrali i Slavonskoj aveniji u Zagrebu

Fotografija vijesti
Više o

stanje na cestama

,

zimski uvjeti

,

snijeg i poledica

Kiša i snijeg koji su padali noćas i jutros ostavili su mokre i skliske kolnike diljem zemlje, a posebice u Istri, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i središnjoj Hrvatskoj, stoji u izvješću HAK-a, prenosi Hina.

Zbog prosvjeda mljekara, na Podravskoj magistrali (D2) kod mjestâ Poljanec i Kloštar Podravski vozi se jednim trakom, naizmjence, a u Bjelovaru je zatvorena državna cesta D43.

U Zagrebu je prekinut promet na sjevernom kolniku Slavonske avenije (od križanja sa Čulinečkom do križanja sa Čavićevom ulicom). Obilazak iz smjera istoka (Ivanje Reke i Sesveta): Čulinečka-Nova Branimirova, Servisno-industrijska cestom (uz Slavonsku aveniju) ili od čvora Ivanja Reka prema Zagrebačkoj obilaznici (A3).

Zimski uvjeti su na snazi na pojedinim državnim cestama u unutrašnjosti Dalmacije i Like. Za sav promet zatvorena je državna cesta D425 Čeveljuša-Karamatići, a samo za osobna vozila otvorena je ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.

20.02.2012. 07:54:00
Novi komentar
nužno
nužno