« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
ANTIREKLAMA

Polanski predstavio novi reklamni spot za talijansku Pradu

U spotu pod nazivom "Terapija" nastupaju britanski glumci Ben Kingsley i Helena Bonham Carter koji tumače likove psihijatra i njegove bogate klijentice koja nosi Pradu

Fotografija vijesti
Više o

Prada

,

Ben Kingsley

,

Roman Polanski

,

reklame

,

Helena Bonham Carter

Uoči prikazivanja nove verzije svog filma Tess, slavni francusko-poljski redatelj Roman Polanski predstavio je u Cannesu svoj najnoviji uradak, reklamu za talijansku modnu kuću Pradu, prenosi Hina.

U spotu pod nazivom "Terapija" nastupaju britanski glumci Ben Kingsley i Helena Bonham Carter koji tumače likove psihijatra i njegove bogate klijentice koja nosi Pradu. Lik kojeg tumači Kingsley brzo gubi zanimanje za klijenticu i usmjerava pažnju na njezinu bundu.

"To je neka vrsta antireklame", rekao je Polanski kroz smijeh, nakon kratke projekcije i objasnio kako je htio pokazati svijetu da može napraviti i kratkometražni film.

Na otvorenju festivala prikazan je dokumentarac "Roman Polanski - filmsko sjećanje" u kojemu se 78-godišnji redatelj osvrće na glavne događaje svog burnog života.

Polanski, kojega američki sud goni zbog održavanja spolnih odnosa s trinaestogodišnjom djevojčicom 1977., uhićen je 2009. u Švicarskoj na temelju međunarodne tjeralice. Na slobodu je pušten u srpnju 2010. pošto je Švicarska odbila izručiti ga SAD-u.

22.05.2012. 11:36:09
Novi komentar
nužno
nužno