« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Neistiniti napisi?

Polančec odbacuje povezanost s odlukama NO Podravke

Potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva odbacio je insinuacije da je utjecao na rad Nadzornog odbora Podravke i na njegove odluke

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Damir Polančec

,

NO Podravka

''Ponukan medijskim napisima kojima se tendenciozno pokušava nametnuti teza da sam utjecao na rad Nadzornog odbora Podravke i na njegove odluke u svezi imenovanja novih i opoziva starih članova Uprave, odlučno demantiram takve medijske napise i odbacujem bilo kakvu svoju povezanost s bilo kakvim odlukama Nadzornog odbora Podravke", navodi se u demantiju poslanom iz Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva.

"Takvi napisi ne pridonose istinitom i vjerodostojnom informiranju javnosti, te sam uvjerenja da služe u dnevno političke svrhe i smatram ih štetnima", stoji na kraju priopćenja.

Inače, Nadzorni odbor Podravke u petak je donio odluku o proširenju Uprave s dosadašnjih pet na sedam članova. Pod sumnjom za malverzacije u Podravci u istražnom su zatvoru predsjednik i dvojica članova Uprave te koprivničke tvrtke. Pojedini mediji pišu da je Polančec spriječio njihovu smjenu. (Hina/Metro-portal)

25.10.2009. 12:35:41
Novi komentar
nužno
nužno