« Biznis
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
PRIJAVITE SE!

Pokrenite posao na bolje uz PR Pitch

Dođite na PR Pitch – prvu konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike

Naučite zašto trebate PR i poboljšajte poslovanje
Naučite zašto trebate PR i poboljšajte poslovanje (PRglas)
Više o

odnosi s javnošću

,

konferencija

,

program

,

predavači

,

PR Pitch

,

kotizacija

Posao nije toliko teško pokrenuti koliko ga je zahtjevno postaviti na noge, razviti i napredovati, a uz predanost i kvalitetan rad potrebno je i da se - čuje za vas.

Odnosi s javnošću postali su neizostavan segment poslovanja bez obzira na to čime se bavite, bilo to proizvodnja eko hrane, dizajnerski studio ili kvartovski kafić - ljudi moraju saznati da postojite, što i kako radite...

Upravo iz tog razloga ključno je ozbiljno uključiti odnose s javnošću u svoje poslovne planove, a ako mislite da je to komplicirano, razuvjerit će vas konferencija na kojoj možete naučiti kako unaprijediti svoje poslovanje - prva konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike - PR Pitch, koja će se održati u kinu CineStar Zagreb (Branimir centar), u četvrtak, 4. svibnja 2017., od 9 do 17 sati

Kako kaže organizatorica Morena Begić:

- Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u svojem poslovanju te odabiru agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću s ciljem što bolje komunikacije i prodaje svojih usluga, priča ili proizvoda na tržištu.

Teme konferencije su: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za svoju priču?; uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan?; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine i osobni PR; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću i još mnogo toga.

Predavači na konferenciji su mnoga poznata imena iz domaće PR branše poput Krešimira Macana, Ankice Mamić i Bože Skoke, a sadržaji koji su pripremljeni namijenjeni su u prvom redu vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću.

Više informacija i kotizacije možete pribaviti OVDJE.

22.04.2017. 10:30:00
Novi komentar
nužno
nužno