« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
STANJE U PROMETU

Pojačan promet, gužve na Lučkom

Naplatne kućice u Lučkom imaju kolonu od gotovo 2 kilometra prema Zagrebu, gužve na prilazima turističkim mjestima

Ulaz u Zagreb na Lučkom
Ulaz u Zagreb na Lučkom (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

gužva Lučko

Promet je pojačan na cestama i autocestama prema moru i obrnuto prema unutrašnjosti. Kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu kolona je duga oko 1,5 km.

Duž Jadranske obale i na prilaznim cestama turističkim mjestima mogući su povremeni zastoji, stoga vozače molimo za strpljenje.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok).

U Zagrebu je do 19. kolovoza zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste.

Zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, danas do 23 sata. Bit će i u subotu od 4 do 14, te nedjelju i ponedjeljak od 14 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1.

12.08.2011. 20:56:45
Novi komentar
nužno
nužno